Απόψε ο ευρωπαϊκός "τελικός" του ΠΑΟΚ με την ΜΠΑΤΕ- Τι χρειάζεται για να προκριθεί

Σήμερα στις 19:55 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, σε ένα ματς που χαρακτηρίζεται και ως "τελικός" καθώς αναμένεται να κρίνει το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Τα πιο ΠΑΟΚ Χριστούγεννα

έρχονται προετοιμάσου στα PAOK FC Official Store!

Έτσι, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον 12ο όμιλο, το αποψινό παιχνίδι σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του αγώνα Βίντι-Τσέλσι στην Ουγγαρία, θα καθορίσουν ποια ομάδες θα συνεχίσει μαζί με τους "μπλε" του Λονδίνου στους "32" του θεσμού.

Αυτό που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να προκριθεί είναι να χάσει η Βίντι από την Τσέλσι στην Ουγγαρία και την ίδια ώρα ο Δικέφαλος να νικήσει την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα.

Το σκορ δεν έχει σημασία, καθώς η ομάδα του Λουτσέσκου υπερτερεί στο σενάριο της τριπλής ισοβαθμίας, λόγω του ότι έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων στα ματς μεταξύ των τριών ομάδων που διεκδικούν την δεύτερη θέση.

Η Βίντι θα προκριθεί εάν δεν χάσει από την Τσέλσι και κερδίσει ο ΠΑΟΚ, ενώ η ΜΠΑΤΕ θα προκριθεί στην περίπτωση που κάνει το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα με τους Ούγγρους, πλην δική της ήττας. (π.χ. ισοπαλίες και στα δύο παιχνίδια).

Η βαθμολογία:

1. Τσέλσι 15 (10-1)

2. ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ 6 (6-8)

3. Βίντι 6 (3-5)

4. ΠΑΟΚ 3 (4-9)

Η τελευταία αγωνιστική (13/12)

ΠΑΟΚ - Μπάτε (19:55)

Βίντι - Τσέλσι (19:55)

Η επιμέρους βαθμολογία για ΠΑΟΚ, Βίντι, ΜΠΑΤΕ

Μπάτε 6 5-4 (+1)

Βίντι 6 3-4 (-1)

ΠΑΟΚ 3 4-4 (0)

Τα κριτήρια σε περίπτωση ισοβαθμίας τριών η περισσοτέρων ομάδων είναι τα εξής:

1) Οι βαθμοί στα μεταξύ τους ματς

2) Η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς

3) Η καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους ματς

4) Τα εκτός έδρας στα μεταξύ τους ματς

Keywords
Τυχαία Θέματα