Απίστευτος Θεσσαλονικιός: "Συνωμοσιολόγοι συνέλθετε! Η χαζομάρα έχει όρια!" (VIDEO)

Μεγάλη συζήτηση και ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Open το απόγευμα της Δευτέρας, από τη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.

Στη ζωντανή σύνδεση απεικονίζονταν δεκάδες πολίτες να περπατούν στη Νέα Παραλία, παρά το γεγονός ότι είχε ζητηθεί από τις αρχές να μη δημιουργείται συνωστισμός, ακόμη και στους δημόσιους

χώρους όπου επιτρέπεται ο περίπατος, η προσωπική άσκηση και η βόλτα με τα κατοικίδια.

Από την πρώτη στιγμή που μεταδόθηκε το βίντεο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κατηγόρησαν το κανάλι για "ψευδή είδηση", υποστηρίζοντας πως τα πλάνα είτε είναι αρχείου είτε αποτελούν προϊόν μοντάζ.

Ένας νεαρός όμως, ο οποίος μάλιστα φαίνεται με μαύρη ζακέτα με κουκούλα στα πλάνα του Open, καταθέτει την προσωπική του εμπειρία σχετικά με το τι συνέβη, καθώς... ήταν εκεί!

Σε βίντεο που ανήρτησε στο Youtube, επισημαίνει πως ο ίδιος βρισκόταν στην παραλία και πως οι κάμερες ήταν μπροστά του. "Οι κάμερες ήταν εκεί. Τους είδα", τονίζει και προσθέτει πως ο τύπος που "περπατάει και δεν φτάνει ποτέ", όπως αναφέρουν κάποιοι χρήστες του διαδικτύου, "ήμουν εγώ, ήμουν εκεί". Όσον αφορά τους ποδηλατες που "χάνονται" στη θάλασσα, ο νεαρός τονίζει ότι απλώς πηγαίνουν προς τις εξέδρες της παραλίας!

Ο νεαρός αναφέρει ότι στην παραλία είχε αρκετό κόσμο, ίσως όχι τόσο όσο δείχνει η κάμερα με ζουμ, απευθύνει, ωστόσο, έκκληση σε όλους να σταματήσουν τις συνωμοσίες.

Δείτε το βίντεο (Επισήμανση: Προσοχή περιέχει ακατάλληλη γλώσσα).

Keywords
Τυχαία Θέματα