Απαγόρευση στους οπαδούς του Ηρακλή για Αλεξάνδρεια και στους οπαδούς του ΟΣΦΠ για Βέροια

Με απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Ηρακλή στην Αλεξάνδρεια για τον αυριανό αγώνα ποδοσφαίρου (πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής) με τον τοπικό Φίλιππο.

Αναλυτικά:

"Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ», στο δημοτικό γήπεδο Αλεξάνδρειας, το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 και ώρα

15.00, όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ», στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας 2017-2018, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης".

Απαγόρευση για τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Παράλληλα, υπάρχει απαγόρευση και για τους οπαδούς του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα χάντμπολ της ομάδας τους με τον Φίλιππο Βέροιας στο κλειστό "Δ. Βικέλας".

Αναλυτικά:

"Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ», στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ», το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 και ώρα 18.00, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας χειροσφαίρισης μεταξύ των ομάδων «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ», στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Handball Premier αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης".

Keywords
Τυχαία Θέματα