Απαγωγή 11χρονων στην Κύπρο: Συνελήφθη νοσηλευτής ως συνεργός του απαγωγέα

Στη σύλληψη ενός νοσηλευτή ο οποίος διατηρούσε σχέση με τον απαγωγέα των δύο 11χρονων μαθητών στη Λάρνακα, προχώρησε η Κυπριακή Αστυνομία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, ο απαγωγέας Γιώργος Νικολάου, ανακρινόμενος ανέφερε πως τα ηρεμιστικά χάπια που βρέθηκαν στο σπίτι του, είχαν εξασφαλιστεί με συνταγές που έπαιρνε ο νοσηλευτής από γιατρό στο νοσοκομείο που εργαζόταν.

Αναμένεται να αναζητηθεί και ο γιατρός που έδινε τις συνταγές, από τις αρχές του νησιού.

Την Πέμπτη,

οι δύο 11χρονοι μαθητές, έδωσαν στην αστυνομία βιντεοσκοπημένη κατάθεση για τις συνθήκες της απαγωγής τους από το δημοτικό σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομίας Στέλιο Στυλιανού, η κατάθεση λήφθηκε παρουσία λειτουργού των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Ο κ. Στυλιανού, μιλώντας στο ΡΙΚ, υποστήριξε ότι έχουν συλλεχθεί διάφορα τεκμήρια, μεταξύ των οποίων και ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα οποία αποστέλλονται εντός της ημέρας στο γραφείο καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος για επιστημονικές εξετάσεις. Ο 35χρονος ύποπτος για την απαγωγή οδηγήθηκε σε κυβερνητικό ψυχίατρο.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Πρώτο Θέματος, ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης, δήλωσε ότι έδωσε οδηγίες για έρευνα για τις συνθήκες, υπό τις οποίες απήχθησαν οι δύο εντεκάχρονοι από το σχολείο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα