Αντιμέτωπος με πρώην προπονητή και παίκτη του ο Ηρακλής

Η ομάδα του Ηρακλή θα τεθεί αντιμέτωπη με τον πρώην προπονητή της και έναν πρώην ποδοσφαιριστή της που αποχώρησε πρόσφατα. Ο λόγος για τους Αλέκο Βοσνιάδη και Χουσεΐν Μουμίν, που βρίσκονται πλέον στον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Ο Γηραιός θα παίξει αύριο (5/1-15:00) κόντρα στην κρητική ομάδα για το πρωτάθλημα της Football League. Προπονητής του Κισσαμικού είναι, πλέον, ο Αλέκος

Βοσνιάδης, με τον οποίο είχε ξεκινήσει τη σεζόν ο Ηρακλής, όμως στην πορεία λύθηκε η συνεργασία λόγω αρνητικών αποτελεσμάτων.

Στην αποστολή του Κισσαμικού για το ματς βρίσκεται και ο νεοαποκτηθέντας, Μουμίν. Ο έμπειρος μέσος αποτέλεσε πρόσφατα παρελθόν από τον Ηρακλή και συνεχίζει την καριέρα του στην ομάδα των Χανίων.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης των Κρητικών ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή που θα έχει στο πλευρό του.

Αναλυτικά η αποστολή του Κισσαμικού:

Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Σέσαϊ, Ζιούλης, Καραγεώργης, Φαζός, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Μουμίν, Καντίμα, Σιμόν, Αρναρέλλης, Καραγιάννης, Χαλκιαδάκης, Βρεττός, Αποστολόπουλος, Ρίσκι, Μαλονγκά.

Keywords
Τυχαία Θέματα