Αντετοκούνμπο: Παίζουμε γρήγορα κι απλά κουράστηκα, ο κόουτς το είδε και με έκανε αλλαγή

Ο ντυμένος με ολόσωμη ροζ φόρμα Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος μετά την νίκη των Μπακς κόντρα στους Πίστονς, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων και τα σημάδια κούρασης που εμφάνιση.

Ήμουν απλά κουρασμένος. Παίζουμε γρήγορα. Ήταν στο παρκέ ο Μίντλετον και ο Χιλ και ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος. Ήμουν στο παρκέ για οχτώμιση λεπτά, συνήθως μένω για έξι - εξίμισι. Προσπάθησα να είμαι επιθετικός, να παίξω άμυνα,

να πάρω ριμπάουντ, να είμαι πιο ενεργός και απλά κουράστηκα. Ο κόουτς το είδε αυτό και με έκανε αλλαγή» τόνισε ο Έλληνας σούπερ σταρ.

Στην συνέχεια, ο Αντετοκούνμπο μίλησε για το αμυντικό πλάνο του Ντιτρόιτ, αναφέρθηκε στο τρίποντο που σημείωσε και το μέλλον της σειράς.

«Έχει να κάνει με την θέληση. Προσπάθησα να είμαι υπομονετικός. Μερικές φορές πρέπει να έχεις θέληση και προσπάθησα να είμαι επιθετικός. Οι Πίστονς έκαναν καλή δουλειά πάνω μου, ο Μέικερ έπαιξε μαζί μου για δυόμιση χρόνια, οπότε ήξερε που μού αρέσει να πηγαίνω, ήταν έξυπνο ό,τι έκανε.

Έχω δουλέψει πολύ πάνω σε αυτό, είναι κομμάτι του παιχνιδιού μου τώρα (σ.σ τρίποντο). Σουτάρω στα τελευταία 15-20 ματς τώρα. Οι συμπαίκτες μου θέλουν να σουτάρω, το κάνω με αυτοπεποίθηση. Ξέρω πως θα μου δώσουν την προσπάθεια κι εγώ πνευματικά πρέπει να είμαι προετοιμασμένος και να έχω ρυθμό. Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά όλη τη σεζόν και μας εμπιστεύεται. Ξέρει πως όταν δεν προσπαθούμε πολύ, έρχεται μπροστά μας, εμείς είμαστε νευριασμένοι, και λέει "εντάξει παιδιά, βγείτε έξω και κάντε τη δουλειά σας". Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα