"Ανοιχτή Πόλη": Ρατσιστικά, σεξιστικά, μισογύνικα τα σχόλια σε βάρος της Κ. Νοτοπούλου

Τις επιθέσεις κατά της νέας υφυπουργού Μακεδονίας - Θράκης, Κατερίνας Νοτοπούλου καταδικάζει η δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη- Ανοιχτή Πόλη».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση η παράταξη κάνει λόγο για "υβριστικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα, σχόλια και fake news βαθύτατα ρατσιστικά, σεξιστικά, μισογύνικα" σε βάρος της κα Νοτοπούλου και καλεί φορείς και συλλογικότητες της πόλης "να καταδικάσουν αυτά τα άθλια και θλιβερά γεγονότα και να σταθούν απέναντι στους σύγχρονους γκαιμπελισμούς".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Δημοτική Κίνηση «Θεσσαλονίκη- Ανοιχτή Πόλη» χαιρετίζει την ανάληψη των καθηκόντων υφυπουργού ΥΜΑΘ από την Κατερίνα Νοτοπούλου και της εύχεται καλή πορεία και επιτυχία στο έργο της.

Καταδικάζει απόλυτα και απερίφραστα τις κλιμακούμενες επιθέσεις σε βάρος της και σε βάρος μελών της οικογένειας της με υβριστικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα, σχόλια και fake news βαθύτατα ρατσιστικά, σεξιστικά, μισογύνικα. Οι επιθέσεις σε βάρος της Κατερίνας Νοτοπούλου αναδεικνύουν την ύπαρξη και τις διαφορές δύο κόσμων με διαφορετικές αρχές και αξίες.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους της Α.Π. όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες, φορείς και συλλογικότητες της πόλης να καταδικάσουν αυτά τα άθλια και θλιβερά γεγονότα και να σταθούν απέναντι στους σύγχρονους γκαιμπελισμούς.

Κανένας και τίποτα δε θα σταματήσει τη δημοκρατική πορεία της χώρας. Προχωράμε ενωμένοι και αποφασισμένοι. Ο φωτεινός κόσμος του σεβασμού της ανθρώπινης προσωπικότητας και αξιοπρέπειας θα νικήσει τον σκοτεινό κόσμο της αθλιότητας και της χυδαιότητας».

Keywords
Τυχαία Θέματα