Ανοιχτή για αιμοκαθάρσεις η κλινική στο Περιστέρι - Παρά τα 28 κρούσματα κορωνοϊού και τους τρεις νεκρούς

Για την κατάσταση που επικρατεί στην κλινική «Ταξιάρχαι» μετά τον εντοπισμό κρουσμάτωνκορωνοϊού μίλησε ο Διοικητικός Διευθυντής της Κλινικής, Αλέκος Κοκκινάκης.

Οπως είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», η κλινική δεν λειτουργεί, εκτός από ένα τμήμα της καθαρής μονάδας τεχνητού νεφρού στην οποία δεν έχει βεβαιωθεί κανένα κρούσμα κορωνοϊού».

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι παρά την εισαγγελική παρέμβαση η κλινική «Ταξιάρχαι» από το πρωί έχει ανοίξει τις πόρτες της και κάνει κανονικά αιμοκαθάρσεις

μόνο στον πρώτο όροφο, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Πλέον τα κρούσματα κορωνοϊού στην κλινική του Περιστερίου είναι 28, 11 εργαζόμενοι, 13 τρόφιμοι, και τέσσερα κρούσματα βάσει των οποίων σήμανε συναγερμός. Την ίδια ώρα σύμφωνα τρία άτομα έχουν χάσει την ζωή τους.

Ο ασθενής «μηδέν» δεν μπήκε από την κεντρική είσοδο

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Κοκκινάκης υποστήριξε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού ότι ο ασθενής που βρέθηκε θετικός στον ιό δεν θερμομετρήθηκε κατά την είσοδό του στην κλινική, καθώς όπως είπε ενδέχεται να μην μπήκε από την κεντρική είσοδο. Πάντως σήμερα σε σχετική ερώτηση που του έγινε απάντησε πως στην κλινική «τηρούνται όλα τα μέτρα από τις 22 Μαρτίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα