Άννα Σιδηροπούλου: Μια δραστήρια φαρμακοποιός στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα

Η φαρμακοποιός Άννα Σιδηροπούλου είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα. Από το 2013 είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Είναι ένα από τα πιο δραστήρια μέλη του ΦΣΘ με συμμετοχές και διαλέξεις σε πλήθος ημερίδων και συνεδρίων του κλάδου της. Συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις

και διακατέχεται από το πνεύμα της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς.

Απαντώντας στην ερώτηση για τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος τονίζει: «Δεν μπορώ να απαρνηθώ τις αξίες που μου μετέδωσε η οικογένειά μου. Θεωρώ υποχρέωσή μου να προσφέρω σε όσους έχουν ανάγκη. Η ενασχόληση μου με τα κοινά είναι μία συνειδητή επιλογή που πηγάζει από το πάθος μου για προσφορά. Δηλώνω διαθέσιμη να εργαστώ από όποιο πόστο μου δοθεί για να συμβάλλω στην ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας. Θέλω να βάλω το δικό μου λιθαράκι στο έργο που θα συνεχίσει να παράγει ο Απόστολος Τζιτζικώστας και η ομάδα του στην περιφέρειά μας».

Βιογραφικό Άννας Σιδηροπούλου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη από γονείς προσφυγικής καταγωγής. Είναι απόφοιτος του Ε’ Λυκείου Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος της Φαρμακευτικής Σχολής Α.Π.Θ. Κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στη διοίκηση μονάδων υγείας και στη διοίκηση επιχειρήσεων. Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης από το 2013. Λειτουργεί το δικό της φαρμακείο στην Καλαμαριά.

Keywords
Τυχαία Θέματα