Άγγιξε το θαύμα η Γιουβέντους- Άνετη πρόκριση για την Μπάγερν

Με ένα πέναλτι που θα συζητείται για αρκετό καιρό, η Ρεάλ γλύτωσε το κάζο λίγο πριν το τέλος του αγώνα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League, αποκλείοντας τη Γιουβέντους.

Η "μεγάλη κυρία" άγγιξε το θαύμα και μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία της διοργάνωσης, ωστόσο δεν κατάφερε τελικά μα πάρει το εισιτήριο για τους "4" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Αλέγκρι μπήκαν αποφασισμένοι από την αρχή του αγώνα να διεκδικήσουν τις

όποιες πιθανότητες πρόκρισης, και στο δεύτερο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Μάντζουκιτς.

Αν και η Ρεάλ πίεζε για την ισοφάριση, η Γιουβέντους ήταν πιο αποτελεσματική και στο 37' ο Μάντζουκιτς και πάλι με κεφαλιά έκανε το 0-2 και έδωσε ελπίδες στη Γιουβέντους.

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης και πάλι η "βασίλισσα" πίεζε για ένα γκολ που θα έβαζε τέλος στα όνειρα των Ιταλών, όμως η Γιουβέντους πέτυχε και τρίτο γκολ παγώνοντας το Μπερναμπέου και φέρνοντάς την ένα βήμα από έναν απίστευτο άθλο.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης οι παίκτες του Ζιντάν ανέβασαν στροφές, χωρίς ωστόσο να απειλούν ουσιαστικά τον Μπουφόν, ο οποίος βρέθηκε σε ένα εκπληκτικό βράδυ και πραγματοποίησε σημαντικές επεμβάσεις.

Ωστόσο η φάση που σημάδεψε την αναμέτρηση είναι αναμφισβήτητα το πέναλτι που κέρδισε η Ρεάλ ένα λεπτό πριν το 90'.

Συγκεκριμένα, ο Λούκας Βάθκεθ βρίσκεται στην περιοχή της Γιουβέντους με τον Μπενάτια να κάνει την προβολή, τον Ισπανό να πέφτει μάλλον εύκολα και τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.

Όπως ήταν φυσικό η απόφαση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση των παικτών της "μεγάλης κυρίας" που έβλεπαν να χάνουν την πρόκριση με άδοξο τρόπο.

Μάλιστα ο Μπουφόν αντέδρασε αρκετά έντονα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί, στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Σέζνι και χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Επαγγελματική πρόκριση για τους "Βαυαρούς"

Χωρίς να προσπαθήσει ιδιαίτερα απόψε απέναντι στη Σεβίλλη, η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να προκριθεί στην ημιτελική φάση του Champions League.

Έχοντας πάρει σαφές προβάδισμα πρόκρισης από την πρώτη αναμέτρηση στην Ισπανία (2-1) οι παίκτες του Χάινκες έκαναν διαχείριση του αποτελέσματος και του χρόνου και κατάφερε να εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τους "4".

Μάλιστα, η πρόκριση αυτή στα ημιτελικά της διοργάνωσης αποτελεί την έκτη τα τελευταία επτά χρόνια για τους "Βαυαρούς".

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το πέναλτι που έδωσε την πρόκριση στη Ρεάλ:

Keywords
Τυχαία Θέματα