Άγγιξε την μεγάλη ανατροπή η Κ19 του ΠΑΟΚ, όμως αποκλείστηκε από την Ντιναμό Κιέβου

Η ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ έφτασε πολύ κοντά σε μία σπουδαία ανατροπή απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και γνώρισε τον αποκλεισμό από το UEFA Youth League.

PAOK TV ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2019-20 με 6,99€/μήνα!

Έτσι, το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι των Νέων του Δικεφάλου του Βορρά τελείωσε απόψε, με το ισόπαλο

2-2 στην Τούμπα σε συνδυασμό με το 3-0 του πρώτου αγώνα στην Ουκρανία, να δίνει το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση στην Ντιναμό.

Οι "ασπρόμαυροι" του Πάμπλο Γκαρσία παρότι είχαν ούτως ή άλλως πολύ δύσκολο έργο μετά την ήττα στο πρώτο ματς, πάλεψαν και άγγιξαν το... θαύμα. Προηγήθηκαν με 2-0 και είχαν δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο φινάλε πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 14΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δούμτση και στο 23΄ ο Τζόλης πέτυχε το 2-0, ωστόσο το τρίτο γκολ δεν ήρθε ποτέ, με κορυφαία φάση το δοκάρι του Τζόλη στο 28ο λεπτό!

Το πολυπόθητο τέρμα δεν ήρθε ποτέ για τον Δικέφαλο και η έλλειψη καθαρού μυαλού και συγκέντρωσης τους κόστισαν ακριβά στις καθυστερήσεις του αγώνα, εκεί όπου οι Ουκρανοί βρήκαν δύο γκολ και εκμεταλλευόμενοι τα λάθη του ΠΑΟΚ, δεν έχασαν την ευκαιρία να τελειώσουν το ματς ισοφαρίζοντας στο τελικό 2-2.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Ταχάτος, Παναγιώτου (46' Γρόσδης), Μιχαηλίδης, Καλουτσικίδης, Τσιγγάρας, Γιαξής, Τζόλης (72' Γκορτεζιάνι), Δούμτσης, Πανίδης (67' Τσοπούρογλου), Κούτσιας (59' Πουρναράς)

Ντιναμό Κιέβου: Νεστσέρετ, Σκόρκο, Μπιλοβάρ, Ζαμπάρνι, Βιβτσαρένκο, Μπιλοσέβσκι, Βολόσιν (34' Μπόντνια), Ναντόλσκι (80' Βάνατ), Τσιτασβίλι (80' Μπλιζνιτσένκο), Σουλιάνσκι (94' Γιάρος), Ισαϊένκο

Keywords
Τυχαία Θέματα