Αγγαρεία... πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ με... "εκτελεστή" Πρίγιοβιτς

Νικηφόρα έβγαλε ο ΠΑΟΚ την... υποχρέωση του αγώνα ρεβάνς με τα Τρίκαλα για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας στην Τούμπα. Μετά το 5-1 της πρώτης αναμέτρησης που ουσιαστικά είχε "καθαρίσει" την πρόκριση για τα προημιτελικά, ο Δικέφαλος του Βορρά, με δύο γκολ του Πρίγιοβιτς (78΄ & 94΄ πεν.) νίκησε

2-1 τα Τρίκαλα που είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με εκπληκτικό γκολ του Μιλοσάβλιεβ (92΄).

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Πλέον, οι "ασπρόμαυροι" θα περιμένουν την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου για να μάθουν τον αντίπαλό τους στους "8" από την κλήρωση που θα γίνει για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε περισσότερο με... αγγαρεία, καθώς το εισιτήριο για την οχτάδα είχε κριθεί από το πρώτο ματς, ο Λουτσέσκου δοκίμασε νέα πρόσωπα (Σιαμπάνη, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης) και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες που δεν παίζουν αρκετά στο πρωτάθλημα. Επίσης, στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγεται η επιστροφή του Μυστακίδη στην Τούμπα, όπου είχε υποστεί τον σοβαρό τραυματισμό του πριν από εννιά μήνες κόντρα στη Λάρισα. Ακόμη, αξίζει να αναφερθεί ότι χρησιμποίησε τον Λημνιό ως δεξιό μπακ μετά την είσοδο του Μυστακίδη στο 60΄.

Τα Τρίκαλα παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικά στο παιχνίδι βάζοντας δύσκολα στον ΠΑΟΚ, με τον τερματοφύλακά τους, Αποστολίδη, να είναι σε πολύ καλό απόγευμα πραγματοποιώντας εξαιρετικές αποκρούσεις. Ο Πρίγιοβιτς έδωσε τη λύση για τον ΠΑΟΚ ανοίγοντας το σκορ στο 78΄. Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν δοκάρι στο 89΄, απάντησαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων φέρνοντας το ματς στα ίσα με ένα εκπληκτικό γκολ του Μιλοσάβλιεβ με υπέροχο σουτ.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ τελικά πήρε τη νίκη. Ο Μυστακίδης έκανε σέντρα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κοτσώνη (διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι παίκτες των Τρικάλων) και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Πρίγιοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας τη νίκη στον ΠΑΟΚ και φτάνοντας τα 14 γκολ σε 22 ματς στη φετινή σεζόν.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Σιαμπάνης, Κρέσπο (60΄ Μυστακίδης), Μαλεζάς, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Τσίμιροτ (81΄ Πέλκας), Σάχοβ, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Μακ (70΄ Κουλούρης), Πρίγιοβιτς.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Αντώνης Παρασίου): Αποστολίδης, Χιντζίδης, Λεάντρο (73΄ Βέρτζος), Κοτσώνης, Πάνος, Τσιάρας, Ανδρεόπουλος, Ντίνας, Γροντής, Τόμιτς (62΄ Μιλοσάβλιεβ), Ζγκούρι (73΄ Ντακόλ).

Keywords
Τυχαία Θέματα