Αναβλήθηκαν οι αγώνες ρεβάνς Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ και Γιουβέντους-Λιόν για το Champions League

Οι προγραμματισμένες για την Τρίτη (17/3) ρεβάνς του Champions League, Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους-Λιόν αναβλήθηκαν, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την UEFA.

πως ήταν αναμενόμενο από τη στιγμή που η Ρεάλ Μαδρίτης και η Γιουβέντους τέθηκαν σε καραντίνα εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού ήταν λογικό πως θα ακολουθήσει η αναβολή των δύο αγώνων του Champions League

που είναι προγραμματισμένα για την Τρίτη (17/3) ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Ρεάλ και τη Γιουβέντους με τη Λιόν.

Ο σύλλογος της Αγγλίας ανακοίνωσε και επίσημα την αναβολή του αγώνα που πάρθηκε με τη συμβολή της UEFA.

"Το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League κόντρα στην Ρεάλ στο Μάντσεστερ αναβλήθηκε. Η απόφαση της αναβολής για το ματς της Τρίτης (17/3) πάρθηκε με τη συμβολή της UEFA και ακολούθησε την επιβεβαίωση πως οι παίκτες της Ρεάλ είναι σε καραντίνα για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες όταν έγινε γνωστό πως ένας παίκτης από την ομάδα μπάσκετ είναι θετικός στον κορονοϊό.

Το κλαμπ στέλνει τις καλύτερες ευχές στους παίκτες και το τεχνικό τιμ της Ρεάλ Μαδρίτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Περαιτέρω ενημέρωση αναφορικά με τον επαναπρογραμματισμό του αγώνα και τη διάθεση των εισιτηρίων θα υπάρξει με νέα ανακοίνωση".

Την απόφαση επισημοποίησε και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία μέσω ανακοίνωσής της στο Twitter. Όπως τονίζεται θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τις ημερομηνίες των δεύτερων παιχνιδιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα