Αναβάλλεται η μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία που ετοίμαζε στη Θεσσαλονίκη το σωματείο "Φύλακας Άγγελος"

Το φιλανθρωπικό, σωματείο με την επωνυμία «Φύλακας Άγγελος» ανακοίνωση σήμερα, μετά από συναντήσεις που είχε με τους αρμόδιους φορείς της πόλης και τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης, Θόδωρο Καραόγλου ότι αναβάλλεται η φιλανθρωπική συναυλία που ήταν προγραμματισμένη για τις 24/03/2020 στη Θεσσαλονίκη, λόγω του κορωνοϊου.

Στη συναυλία που θα διεξαγόταν στο Ιβανώφειο και θα συμμετείχαν

αφιλοκερδώς μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όλα τα έσοδα θα δίνονταν για τη δημιουργία, ενός χώρου υποδοχής και εξέτασης από αρμόδιους εισαγγελείς και πταισματοδίκες παραμελημένων και κακοποιημένων παιδιών, εντός του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Οι ιδρυτές του σωματείου, ΓιώργοςΑγγελόπουλος, Ράνια Κωστάκη και Αναστάσιος Ντούγκας, δήλωσαν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς των social media με βίντεο που ανέβασαν ότι η συναυλία αναβάλλεται για το προσεχές μέλλον ,επίσης ευχήθηκαν την γρήγορη εξάλειψη του ιού, όπως και την αποφυγή άλλων κρουσμάτων από τον ιό.

Τέλος διαβεβαίωσαν πως παρά την αναβολή της συναυλίας το έργο (δηλαδή η δημιουργία του χώρου υποδοχής κακοποιημένων και παραμελημένων παιδιών στο δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης) έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται κανονικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα