Ανατροπή με πέναλτι στο 90΄ και νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ της Super League, επικρατώντας του ΟΦΗ με 3-1 στην άδεια Τούμπα με ανατροπή, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έφτασε τους 56 βαθμούς συνεχίζοντας στη μάχη για την δεύτερη θέση και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League,

όμως δεν εντυπωσίασε και πάλι με την εμφάνισή του έχοντας μέτρια απόδοση σε ακόμη ένα ματς. Πλέον, η ομάδα του Φερέιρα στρέφει το ενδιαφέρον του στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στο "Καραϊσκάκη" και θα κρίνει το εισιτήριο για τον τελικό.

Σε ένα ήρεμο και ζεστό απόγευμα καλοκαιριού στην άδεια Τούμπα, έγιναν στο β΄ μέρους του αγώνα, έπειτα από ένα κακό πρώτο ημίχρονο.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ με γκολ του Νέιρα στο 49΄, με κοντινό πλασέ έπειτα από απόκρουση του Πασχαλάκη.

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 58΄ με γκολ του νεαρού Χρήστου Τζόλη με υπέροχο πλασέ στην κίνηση μετά από σέντρα του Γιαννούλη.

Ο γεννημένος στις 30 Ιανουαρίου 2002 επιθετικός αγωνίστηκε για δεύτερη φορά με την πρώτη ομάδα και κατάφερε να σκοράρει. Να τονίσουμε, πως στη φετινή σεζόν σημείωσε 19 γκολ σε 23 συμμετοχές με την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Το γκολ της ανατροπής για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άκπομ. Ο Νάστος τράβηξε τον Άγγλο επιθετικό μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι με χρήση του VAR, αφού είδε και ο ίδιος τη φάση σε ριπλέι. Στο 91΄ διαμορφώθηκε το 2-1.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ελ Καντουρί που σκόραρε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού στο 90΄ + 9΄ με κοντινό σουτ για να διαμορφώσει τελικό 3-1.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Δ. Γιαννούλης, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Λημνιός (69’ Στοχ), Μπίσεσβαρ (55’ Τζόλης), Λάμπρου (55’ Σφιντέρσκι), Άκπομ.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλϊ, Νάστος, Σεμέδο, Βίκτορ, Κ. Γιαννούλης, Νέιρα (95’ Μάνος), Φιγκουεϊρέδο, Βαζ (64’ Ναμπί), Στάικος (83’ Νοικοκυράκης), Κοροβέσης (63’ Κοροβέσης), Μπράουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα