Ανακοίνωσε Σεμέδο ο Ολυμπιακός

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι κι επίσημα ο Ρούμπεν Σεμέδο. Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

Ο Πορτογάλος αμυντικός, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης, πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το τετραετές συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες.

Ο 25χρονος στόπερ κόστισε στους «ερυθρόλευκους» 4,5 εκατομμύρια ευρώ και

ανακοινώθηκε επίσημα από τους Πειραιώτες που πλέον ψάχνουν στην αγορά για την απόκτηση ενός ικανού σέντερ-φορ, ώστε να βαδίσουν στην τελική ευθεία του μεταγραφικού τους σχεδιασμού για αυτό το καλοκαίρι.

Ο Σεμέδο, γεννημένος στις 4 Απριλίου 1994, το δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη Ρίο Άβε της πατρίδας του, με την οποία έκανε 14 συμμετοχές. Στο πρώτο μισό έπαιξε δανεικός στην Ουέσκα, με την οποία σε πρωτάθλημα και κύπελλο σημείωσε 12 συμμετοχές. Έχει περάσει στο παρελθόν από την ακαδημία της Σπόρτινγκ. Το 2015 παραχωρήθηκε αρχικά δανεικός στην καταλανική, Ρέους. Με την επιστροφή του προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, ενώ αρχικά παραχωρήθηκε δανεικός στη Βιτόρια Σετούμπαλ. Το 2017 το "κίτρινο υποβρύχιο" τον είχε αποκτήσει αντί 14.000.000 ευρώ από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα