Αμφιδρόμηση της Ίωνος Δραγούμη προτείνει ο Δ. Θεσσαλονίκης για να αντιμετωπίσει την "τρέλα" της Βενιζέλου

Την αμφιδρόμηση της οδού Ίωνος Δραγούμη στο κέντρο της πόλης , προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από το κλείσιμο του κάτω τμήματος της Βενιζέλου λόγω των εργασιών του Μετρό, εξετάζει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο περιθώριο σύσκεψης

στο ΕΕΘ για το θέμα των φορτοεκφορτώσεων, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας, Σωκράτης Δημητριάδης, «αυτή τη στιγμή υπάρχει η σκέψη για αμφιδρόμηση της Ίωνος Δραγούμη διότι το κυκλοφοριακό μπλοκάρισμα το οποίο υπάρχει αυτή τη στιγμή λόγω των έργων του Μετρό, προσπαθούμε μέσω αυτής της λύσης να βρούμε έναν τρόπο να απαλύνουμε το φόρτο που έχει δημιουργηθεί αυτή τη στιγμή».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Δήμος θα κινηθεί άμεσα για τη λύση αυτή αφού όπως υπογράμμισε, «η πόλη σήμερα έχει ανάγκη στο να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες κυκλοφορίας».

Υπενθυμίζεται πως από την περασμένη Κυριακή η οδός Βενιζέλου από το ύψος της Ερμού μέχρι και εκείνο της Εγνατίας παραμένει κλειστό, λόγω εργασιών για τον σταθμό του Μετρό.

Σύμφωνα μάλιστα με τη σχετική ανακοίνωση της «Αττικό Μετρό», οι ρυθμίσεις αυτές θα κρατήσουν για διάστημα τεσσάρων περίπου μηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα