Ακπόμ: Απογοητεύτηκα όταν δεν έπαιζα και προσπαθούσα για το καλύτερο- Χάρηκα για το γκολ

Για την συνεργασία του με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μίλησε ο Τσούμπα Ακπόμ, μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Σέρβο επιθετικό.

Ο νεαρός Άγγλος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, αναφέρθηκε και στο γκολ που σημείωσε, ενώ μίλησε και για τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής που έχει, αλλά και τις συζητήσεις του με τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άγγλος επιθετικός

του ΠΑΟΚ στη Nova:

Για το γκολ που σημείωσε: «Χάρηκα για το σημερινό γκολ γιατί το προηγούμενο ακυρώθηκε ως οφσάιντ και φυσικά γιατί κερδίσαμε και είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεν αισθανόμουν και τόσο καλά το προηγούμενο διάστημα, γιατί δεν είχα το χρόνο που ήθελα και τώρα αρχίζω να μπαίνω σταδιακά στην ομάδα!»

Για την συνεργασία του με τον Πρίγιοβιτς: «Έχω πολύ καλή συνεργασία με τον Πρίγιοβιτς. Με ενημέρωσε ο κόουτς να παίζω τριγύρω από τον Πρίγιοβιτς. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης».

Για τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής του και τις συζητήσεις του με τον Λουτσέσκου: «Απογοητεύτηκα όταν δεν έπαιζα και προσπαθούσα για το καλύτερο... Ο προπονητής μου μετέφερε πως του αρέσω σαν παίκτης και πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι και είπα πως θα προσπαθήσω όσο μπορώ περισσότερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα