"Αγκάλιασε" το σεντόνι ο ΠΑΟΚ με "λευκή" ισοπαλία στο ΟΑΚΑ

Ο ΠΑΟΚ πήρε "χρυσό" βαθμό με το ισόπαλο 0-0 απέναντι στην ΑΕΚ στο άδειο ΟΑΚΑ και βρίσκεται με το ένα πόδι στα προκριματικά του Champions League.

Οι "ασπρόμαυροι" διατήρησαν τη διαφορά +3 βαθμών από την Ένωση και πλέον χρειάζονται έναν βαθμό στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ κόντρα

στον Άρη, ώστε να εξασφαλίσουν την δεύτερη θέση.

Η ΑΕΚ την ίδια ώρα την ερχόμενη Κυριακή (19/7) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκη" και εφόσον δεν καταφέρει να κερδίσει, ο ΠΑΟΚ θα πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League ακόμη και με ήττα στο ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά κυριάρχησε στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και στο καλό του διάστημα στις αρχές του β΄ ημιχρόνου έχασε καλές ευκαιρίες, ενώ είχε και δοκάρι σε σουτ του Στοχ στο 86ο λεπτό.

Επίσης, οι Θεσσαλονικείς διαμαρτυρήθηκαν για γκολ του Άκπομ που ακυρώθηκε στο 31΄ για επιθετικό φάουλ πριν σκοράρει ο Άγγλος, ο οποίος όμως δεν φάνηκε να μαρκάρει αντικανονικά τον Οικονόμου.

Η Ένωση δεν απείλησε ιδιαίτερα στο παιχνίδι, παρότι καιγόταν για τους τρεις βαθμούς της νίκης για να ελπίζει για την δεύτερη θέση. Ο Πασχαλάκης κράτησε το μηδέν στις περιπτώσεις που χρειάστηκε.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρερα): Μπάρκας, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι (48' Βέρντε), Οικονόμου, Λόπες, Παουλίνιο, Σιμόες (76' Αραούχο), Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Λιβάια, Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μιχάι, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Εσίτι, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ (74' Λημνιός), Τζόλης (74' Στοχ), Άκπομ (66' Σφιντέρσκι)

Keywords
Τυχαία Θέματα