Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Θεσσαλονίκης

Οι υποψήφιοι βουλευτές, που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκαν πριν από λίγη ώρα στα γραφεία του κόμματος.

Ο Παναγιώτης Ερμείδης, συντονιστής Ν. Ε. Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ

έκανε λόγο για ένα ψηφοδέλτιο νίκης και επισήμανε την ανάγκη «να αποφασίσει ο κόσμος αν θέλει να συνεχίσει ο δρόμος της ανάπτυξης με την κοινωνία όρθια ή θα έχουμε ένα πισωγύρισμα προς την εποχή των μνημονίων και την ακύρωση όλης της θετικής πορείας μέχρι τώρα».

Κάνοντας έναν απολογισμό τετραετίας του έργου του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Ερμείδης αναφέρθηκε στην ιατροφαρμακευτική κάλυψη των ανασφάλιστων, κατάργηση υποκατώτατου, στους δασικούς χάρτες, κατασκευή οδικών αξόνων, στην ολοκλήρωση της ΠΑΘΕ με την διάνοιξη τεμπών και την ολοκλήρωση της ηλεκτροκίνησης Αθήνα - Ειδομένη, στα έργα για την πρόληψη της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στη δυτική Θεσσαλονίκη και στ χωροταξικό σχέδιο , ενώ τόνισε ότι προχώρησε το πρόγραμμα εξυγίανσης του ΟΑΣΘ κ.α. Παράλληλα, τόνισε ότι δημιουργήθηκε ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης υδάτων, περιφερειακός σχεδιασμός διαχείρισης απορριμμάτων, δημιουργήθηκαν καινουργιες μοναδες ΤΟΜΥ, επεκτάθηκαν οι εγκαταστασεις ΑΧΕΠΑ και αναβαθμίστηκαν τα Κέντρα Υγείας.

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Θεσσαλονίκης απαρτίζεται από 12 άτομα, εκ των οποίων οι 8 είναι νέα πρόσωπα και οι 4 είχαν κατέβει και στος εκλογές του 2015.

«Είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, ενεργοί, έχουν στο επίκεντρο τους, την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων», τόνισε ο κ. Ερμείδης και πρόσθεσε:

«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη τετραετία ώστε να απαλλαγούμε από τον βραχνά των μνημονίων».

Ερωτηθείς σχετικά ο Παναγιώτης Ερμείδης τόνισε ότι λαμβάνουν «κλίμα ανατροπής των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών». «Λαμβάνουμε κλίμα συσπείρωσης γύρω από το ΣΥΡΙΖΑ, κλίμα φόβου, μήπως επικρατήσει η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές», σημείωσε ο κ. Ερμείδης.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι στη Β’ Θεσσαλονίκης:

- Ευγενία Αγοραστούδη Διοικητική υπάλληλος
- Δώρα Αυγέρη Δημοσιογράφος ΕΡΤ3
- Αναστασία Γαϊταρτζή, Εργαζόμενη σε εμπόριο και κατασκευές
- Στάθης Γιαννακόπουλος, Ιατρός
- Αθανάσιος Γκιουλέκας, Αρχιτέκτονας Μηχανικός
- Πρόδρομος Θεοδουλίδης, Επικοινωνιολόγος
- Δημήτρης Μάρδας, Καθηγητής ΑΠΘ
- Ανδρέας Μουρατίδης, Πλαστικός Χειρούργος
- Όλγα Παναγιωτίδου, Γεωπόνος
- Μπάμπης Τσαϊρέλης, Σύμβουλος επιχειρήσεων, Τηλεπικοινωνιολόγος
- Σοφία Τσολπά, Έμπορος
- Σωκράτης Φάμελλος, Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Χημικός Μηχανικός

Keywords
Τυχαία Θέματα