Αυτό είναι το Karlman King της Κινεζικής ΙΑΤ, με τιμή... μόλις 3 εκ. ευρώ! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Το Karlmann King είναι το αυτοκίνητο του... Batman με τις ανέσεις μίας Rolls, «πατάει» στο σασί του Ford F550 και έχει κινητήρα 400 ίππων.

Η εμφάνισή του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πιο εύκολα αποκρουστική, παρά εντυπωσιακή. Παρόλα αυτά, η κινεζική βιομηχανία ΙΑΤ που το οραματίστηκε, ξεκίνησε την παραγωγή του, η οποία αρχικά θα περιοριστεί σε 9 κομμάτια.

Προφανές πελατολόγιο, οι πλούσιοι της Μέσης Ανατολής και για αυτό

παρουσιάστηκε στις εκθέσεις αυτοκινήτου του Dubai. Εστω όμως και αν οι σεΐχηδες έχουν λεφτά για ξόδεμα, αναρωτιόμαστε ποιος θα ξόδευε τόσα χρήματα για ένα όχημα που δείχνει εντυπωσιακό αλλά τα δυναμικά χαρακτηριστικά του είναι, ...πως να το πούμε, μέτρα.

Τελική ταχύτητα μόλις 140 χ.α.ω. για ένα αυτοκίνητο 400 ίππων που μοιάζει με διαστημόπλοιο; Και όμως ναι! Λογικό φυσικά, αφού το βάρος των 6.000 κιλών δεν επιτρέπει σπορ συμπεριφορές, ενώ και οι εξωτερικές διαστάσεις δεν πάνε πίσω με 2.5 μέτρα πλάτος.

Εστω κι έτσι, η εταιρία ανακοίνωσε την παραγωγή του και εκτός από την full extra έκδοση των 3.000.000€ προσφέρεται και σε βασική, με τιμή «μόλις» 1.600.000€

Αν παρόλα αυτά έχετε μπει σε σκέψεις, το Karlman King της Κινεζικής ΙΑΤ, έχει ακόμα και ψυγείο για τις …σαμπάνιες, μεγάλη τηλεόραση και ενσωματωμένη μηχανή Nespresso, ενώ μπορεί να είναι και θωρακισμένο.

Πηγή: thetoc.gr

Δείτε βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα