Αυτά είναι τα θύματα της τραγωδίας στον Σχοινιά (ΦΩΤΟ)

Να χάσουν την ζωή τους δύο άνθρωποι είχε ως αποτέλσμα η πτώση του ψεκαστικού ελικοπτέρου με τρεις επιβαίνοντες λίγο πριν τις 10:00 το πρωί στην περιοχή του υδροβιότοπου στο Σχοινιά.

Τα θύματα είναι, ο χειριστής του αεροσκάφους Δημήτρης Πρέντζας και ο φύλακας που εργαζόταν στο κωπηλατήριο της περιοχής του Σχοινιά, Χριστόφορος Αλέξανδρος Βουλγαρέλης. Ο τρίτος επιβάτης, ο οποίος είναι ένας φοιτητής που έκανε την πρακτική του βρίσκεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το protothema.gr, o χειριστής του μοιραίου

ελικοπτέρου ήταν συνταξιούχος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας με δική του εταιρεία με ελικόπτερα, η οποία έχει έδρα στον Πειραιά. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πρόκειται για ένα έμπειρο πιλότο.

Όπως φαίνεται από το βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας λίγο μετά την πτώση του ελικοπτέρου, ο Χριστόφορος Αλέξναδρος Βουλγαρέλης μετέδιδε live την πτήση του μοιραίου ελικοπτέρου δύο ώρες πριν τη συντριβή του.

«Έλεγχος βάρδιας από ψηλά», έγραψε χαρακτηριστικά στη live μετάδοση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Ο αδικοχαμένος νέος και πατέρας ενός παιδιού, ασχολούνταν με το bodybuilding και είχε πάρα πολλές διακρίσεις. Μία από αυτές ήταν η κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Wabba World το έτος 2016.

Δείτε τις φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα