Άδ. Γεωργιάδης: Κάνουμε ένα ακόμη βήμα για να μετατραπεί η Θεσσαλονίκη σε κέντρο καινοτομίας (VIDEO)

Συνάντηση με τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Θεόδωρο Καράογλου είχε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στο ΥΜΑΘ, στο πλαίσιο επίσκεψής του στην πόλη για το Μνημόνιο Συνεργασίας για τη δημιουργία «Διεθνούς Κέντρου Επιτάχυνσης Ψηφιακού Μετασχηματισμού».

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σημείωσε ότι «κάνουμε ένα ακόμη βήμα στο να μετατραπεί η Θεσσαλονίκη σε ένα κέντρο καινοτομίας σε ένα κέντρο υψηλής τεχνολογίας να αξιοποιήσουμε το πολύ καλό ανθρώπινο δυναμικό που έχει η πόλη και τα πανεπιστήμια της έτσι ώστε να περάσει η Ελλάδα αλλά και η πόλη της Θεσσαλονίκης στην επόμενη εποχή».

«Όταν το έργο του ThessΙΝΤΕC ολοκληρωθεί είμαι βέβαιος πως όλοι οι Έλληνες θα το διαβάζουν και θα είναι περήφανοι γι’ αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον υπουργό για την συνεργασία που έχουμε αυτή την περίοδο γιατί στάθηκε αρωγός σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για την Μακεδονία και την Θράκη, τη δημιουργία του τεχνολογικού πάρκου 4ης γενιάς Thessintec», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Καράογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα