Xiaomi: Ακόμα καλύτερες κάμερες στις μελλοντικές συσκευές της

Πρόσφατη διαρροή μαρτυρά ότι η Xiaomi εξετάζει το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός νέου ερευνητικού τμήματος, το οποίο θα ασχολείται αποκλειστικά με την ανάπτυξη και την βελτίωση των συστημάτων κάμερας που προορίζονται για συσκευές της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, η σχετική πληροφορία σύμφωνα με το gr.pcmag.com, φαίνεται να προέρχεται από ενδοεταιρικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που απέστειλε ο Lei Jun, CEO της εταιρείας, και περιέχει λεπτομέρειες σχετικά με τη σύσταση και το σκοπό του νέου τμήματος.

Η Xiaomi

γνωρίζει το πόσο μεγάλο ρόλο μπορούν να διαδραματίσουν οι ποιοτικές κάμερες στην επιτυχία μιας σύγχρονης συσκευής και ήδη εδώ και αρκετό καιρό προσπαθεί να βελτιώσει τις επιδόσεις των προϊόντων της στον τομέα της φωτογραφίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Xiaomi Mi Mix 2S, η πρώτη υλοποίηση με διπλή κάμερα στη σειρά Mi Mix, επιτυγχάνει ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία στις μετρήσεις της DxO, έχοντας ενδεικτικά γενικό σκορ 97 πόντων. Εάν η εταιρεία δώσει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στις φωτογραφικές δυνατότητες των συσκευών της, δεν αποκλείεται σύντομα να ανταγωνίζεται άμεσα κολοσσούς όπως η Samsung, η Huawei και η Apple.

Keywords
Τυχαία Θέματα