Tο νέο Outlander PHEV στο Διεθνές Σαλόνι της Γενεύης

Βασισμένη σε μία παράδοση 80 χρόνων στην τετρακίνηση, η Mitsubishi παρουσίασε το Outlander PHEV plug-in hybrid electric Twin Motor SUV που εγκαινίασε μία νέα κατηγορία και την ανέδειξε σε πρωτοπόρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το

Outlander PHEV έχει μετατραπεί από ένα εξειδικευμένο όχημα για οραματιστές σε βασικό μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας. Πάνω από 100.000 μονάδες έχουν πουληθεί στην Ευρώπη μέχρι τώρα, με αθροιστικές πωλήσεις 140.000 μονάδων σε όλο τον κόσμο, το Outlander PHEV θεωρείται το παγκοσμίως δημοφιλέστερο plug-in υβριδικό SUV.

Συνδυάζοντας τις καλύτερες τεχνολογίες αποτελεί τη ναυαρχίδα της εταιρίας. Η PHEV τεχνολογία του έφερε την επανάσταση στην αυτονομία, που παραμένει ανασχετικός παράγοντας στην κατηγορία EV. Το Outlander PHEV έδωσε λύση στο πρόβλημα των εκπομπών ρύπων και θορύβων, που ήταν συνυφασμένο με τα οχήματα diesel. Το Outlander PHEV παράλληλα αύξησε την αυτονομία των ηλεκτρικών οχημάτων τους για μεγάλα ταξίδια και που προτιμούν άλλες περιπέτειες από το να ψάχνουν για σημεία φόρτισης.

Χρησιμοποιεί σύστημα επόμενης γενιάς, επαναστατικό τόσο για EV όσο και για SUV. Η νέα εκδοχή που αποκαλύπτεται στη Γενεύη σε λίγες ημέρες θα ανοίξει νέους ορίζοντες, μεταξύ άλλων, με ένα πλήρως ανασχεδιασμένο σύστημα κίνησης υψηλότερων επιδόσεων, πιο αθόρυβο εσωτερικό και μία διακριτική σχεδιαστική εξέλιξη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα