To Greek Sundays έχει τρελάνει το Λονδίνο

Η ελληνική διασκέδαση ξετρελαίνει το Λονδίνο. Στο The Life Goddess του Kingly Court στην Carnaby από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής ξεκινάς με καφέ και φαγητό για να συνεχίσεις στις 18:00 μόνο με ελληνικά κρασιά και έμφαση στα ελληνικά Gin και Vermouth και φυσικά πολύ ελληνική μουσική. Και ξαφνικά γύρω γύρω είναι Λονδίνο και στη μέση Ελλάδα!

Guests dj και performer που ταξιδεύουν αποκλειστικά από την Ελλάδα δίνουν τη δική τους παράσταση.

Ο Τάσος Ριζόπουλος, ο Ανέστης Μενεξές, η Λία Παπαδάκη και οι resident Δημήτρης Καλμαντής και Λεωνίδαs Κόττέλης είναι μερικοί μόνο από τους ανθρώπους που ταξιδεύουν γι’αυτήν τρέλα που έχει συνεπάρει τους έλληνες του Λονδίνου και ακούει στο όνομα Greek Sundays by The Life Goddess!

Γνωρίσαμε το The Life Goddess στις αρχές του 2012 όταν οι Θεσσαλονικείς Νίκος και Γιώργος Νυφούδης μαζί με τους συνεργάτες τους άνοιξαν το πρώτο ελληνικό εστιατόριο παντοπωλείο στο 29 της Store street στο κέντρο του Λονδίνου. Δεκάδες μικροί παραγωγοί στην καρδιά της κρίσης βρήκαν φιλόξενα ράφια για να αναδείξουν τα προϊόντα τους. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει. Τα ελληνικά προϊόντα έχουν κερδίσει τον χώρο τους στο Λονδίνο και τα Life Goddess έχουν γίνει δύο με ένα ακόμα εστιατόριο κάβα να προωθεί τις ελληνικές γεύσεις στο Soho του Λονδίνου.

Η δημιουργικότητα όμως δεν σταματά εκεί και η ομάδα πια που βρίσκεται πίσω από τα TLG- και προκύπτει από τα ακρωνύμια της λέξης The Life Goddess-δημιούργησε μια καινούρια «ενότητα» διασκέδασης που θυμίζει πολύ τα καλά καλοκαίρια της χώρας μας. Δημιούργησε λοιπόν τα Greek Sundays (όπου στην ουσία αποτελούν μια αφορμή για να μαζεύεται η ελληνική νεανική Κοινότητα του Λονδίνου), στο δεύτερο κατάστημα που διατηρούν στο Λονδίνο και εργάζονται κυρίως Έλληνες. Στην καρδιά του Soho, βεβαίως βεβαίως!

Ένα πράγμα σας συμβουλεύουμε, αν βρεθείτε στο Λονδίνο, τότε που οι ρυθμοί της πόλης χαμηλώνουν και τα φώτα μοιάζουν θολά, Κυριακή απόγευμα, μην αποθαρρυνθείτε.
Μια ελληνικότατη γωνιά θα είναι εκεί για να σας θυμίζεις: χέρια ψηλά κι όλα τα φτάνω!

Σα να είναι λίγο πιο ελληνικό το Λονδίνο, πια!

*το The Life Goddess Kingly Court, στην Carnaby street, μεταξύ άλλων συμμετέχει στο Blue Ocean Initiative μειώνοντας τη χρήση πλαστικού και του Zero Waste movement μειώνοντας τα απορρίματά του ενώ έχει συμπεριληφθεία στα 250 εστιατόρια που πρέπει να επισκεφτείς στο Λονδίνο, από τον οδηγό Secret London.

Keywords
Τυχαία Θέματα