Tip: Που θα βρείτε το "Ποσοστό μπαταρίας" σε iPhone X, XR και XS

Μια κοινή ρύθμιση παλαιότερων iPhone μοντέλων ήταν το “Ποσοστό Μπαταρίας” (Battery Percentage), η οποία βρισκόταν στη διαδρομή Ρυθμίσεις > Μπαταρία και σας έδινε τη δυνατότητα να ελέγξετε με ακρίβεια τη διαθέσιμη ενέργεια της μπαταρίας του κινητού σας, στην πάνω δεξιά μπάρα της κεντρικής οθόνης.

Στα iPhone X, XS, XS Max και XR, ωστόσο, η συγκεκριμένη επιλογή δεν υπάρχει, από τη στιγμή που ο διαθέσιμος χώρος στο πάνω μέρος της

οθόνης δεν είναι αρκετός, λόγω της εγκοπής για το σύστημα TrueDepth της κάμερας. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως το “ποσοστό μπαταρίας” δεν βρίσκεται σε άλλη οθόνη της συσκευής.

Και μπορεί να μην υπάρχει ειδική ρύθμιση για την εμφάνιση ή… εξαφάνισή του, ωστόσο η συγκεκριμένη ένδειξη είναι πάντα διαθέσιμη στο Control Center panel του iPhone σας. Κι αν δεν γνωρίζετε πως μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα πρόσβαση στο Control Panel, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σύρετε προς τα κάτω την οθόνη από την πάνω δεξιά της γωνία, εκεί που βρίσκονται δηλαδή τα εικονίδια μπαταρίας και ισχύος σήματος.

Σε αυτή την περίπτωση, η ένδειξη σήματος μετακινείται και δίνει τη θέση της στο “ποσοστό μπαταρίας”, παρέχοντας την απαραίτητη ενημέρωση για το πότε πρέπει να φορτίσετε το iPhone σας και να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσάρεστες εκπλήξεις.

Πηγή: ired.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Tip, Ποσοστό, Phone X XR,Tip, pososto, Phone X XR