Three Pieces: Το νέο concept store ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη

Το new entry της οδού Βεροίας στα Άνω Λαδάδικα Θεσσαλονίκης ήρθε για να προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία στην διασκέδασή σας!

Το Three Pieces άνοιξε στις 6 Δεκεμβρίου του 2018 και υπόσχεται να σας προσφέρει αξέχαστες street food γεύσεις και cocktails, που θα σας συναρπάσουν.

Όλα ξεκίνησαν όταν τρεις φίλοι και συνεργάτες με κοινό όραμα και φιλοσοφία πάνω στην εστίαση και φιλοξενία αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν νέο

μοναδικό χώρο που θα συνδυάζει την αγάπη τους για φαγητό και fine drinking cocktails. Ο λόγος για τους Αχιλλέα Πλακίδα, ιδιοκτήτη Γορίλα Bar, Mahalo Civilized Food,The Bar Testament, Pig Nose και Mahalo Food Truck, Bartender και νικητή του WORLD CLASS 2018, Σωτήρη Πέτρου, Bar manager στο Γορίλα και συνιδιοκτήτη στο The Bar Testament, Pig Nose, Mahalo Food Truck και Three Pieces και Σάββα Σμάλη, Chef του Mahalo Civilized Food και συνιδιοκτήτη στο Three Pieces.

Όπως λένε οι ίδιοι στο thestival.gr, η έμπνευση για το νέο κατάστημα προήλθε από το μπαρ, Γορίλα. Θέλησαν να δημιουργήσουν ένα χώρο, όπου λόγο concept, η εξυπηρέτηση θα είναι πιο προσωπική, δίνοντας χρόνο και χώρο στο μπάρμαν να ασχοληθεί αποκλειστικά με τον κάθε πελάτη.

Έτσι προέκυψε η ιδέα του secret bar του Three Pieces, όπου δέχεται από Πέμπτη έως Κυριακή, ανά δυο ώρες, έως 15 άτομα στο σύνολο. Για να μπορέσει κάποιος να περάσει το Photobooth (που αποτελεί τα «σύνορα» από το street food - secret bar) και να μπει στο Bar, πρέπει να κάνει κράτηση μέσω του site: www.threepieces.gr , τσεκάροντας τη διαθεσιμότητα θέσεων για το δίωρο που επιθυμεί καθώς και στο τέλος της διαδικασίας να λάβει έναν μυστικό κωδικό. Από εκεί και πέρα, τα παιδιά μπροστά στο street food θα του δείξουν που θα του χρειαστεί.

Επίσης, οι επισκέπτες του μαγαζιού μπορούν να φωτογραφηθούν στο photobooth και να παίξουν με το vintage fliperακι, που θα βρουν στον χώρο. Πρόκειται για ένα concept store, που δεν υπάρχει αντίστοιχο στη βόρεια Ελλάδα. Δημιουργήθηκε με πρότυπα εξωτερικού και ουσιαστικά είναι δυο πλήρως αυτοτελή μαγαζιά ( τρία αν λάβουμε υπόψιν μας και το PhotoBooth) όπου το καθένα με το δικό του τρόπο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη.

Το νέο κατάστημα πήρε το όνομά του από τα σέικερ three pieces όπου αποτελούνται από τρία κομμάτια. «Και τα τρία είναι μοναδικά και χρήσιμα αλλά μόνο όταν είναι όλα μαζί μπορούν να λειτουργήσουν. Έτσι λοιπόν ο καθένας μας είναι ένα κομμάτι του σέικερ», αναφέρουν οι ιδιοκτήτες.

Το Three Pieces, έρχεται να δώσει μια πιο μοντέρνα και προσεγμένη πρόταση για το street food, προσφέροντας γεύσεις από διαφορά μέρη του κόσμου. Το μενού είναι βασισμένο στις αγαπημένες συνταγές που βρίσκουμε στο δρόμο, όπως tacos, hot dogs και burgers και το οποίο εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες ιδέες.

Στο ερώτημα γιατί επιλέχθηκε η οδός Βεροίας για να φιλοξενήσει το νέο μαγαζί οι άνθρωποι του Three Pieces απαντούν: «Είμαστε σε αυτό το δρόμο από το 2012, ξεκινώντας με την The Bar Testament, την εταιρία catering που έχουμε. Τότε δεν περνούσε κάνεις από αυτό το δρόμο αλλά εμείς τον αγαπήσαμε και τον πιστέψαμε.

Επιθυμία μας είναι να γίνει η Βεροίας ένας δρόμος που να μπορεί να αποτελέσει αυτόνομα, έναν γαστρονομικό προορισμό με ποιοτικό φαγητό και ποτό. Γι αυτό και συνεχίζουμε να επενδύουμε σε αυτόν το δρόμο, έχοντας πλέον τρία καταστήματα εστίασης, Το Γορίλα, το αγαπημένο μας κοκτέιλ μπαρ, το Mahalo, το εστιατόριο μας και τέλος το νέο μας μέλος, το Three Pieces».

Info:

Three Pieces

Άνω Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη

231 122 1463

Facebook

Keywords
Τυχαία Θέματα