Survivor: Το σήκωσε ο Ντάνος!

Αγαπήθηκε αλλά και πολεμήθηκε όσο κανένας άλλος παίκτης του Survivor. Πέρασε και από τις δύο ομάδες του παιχνιδιού και αποδείχτηκε ο μεγαλύτερος μαχητής! Κέρδισε συμπαίκτες, πείνα, μοναξιά κι έφτασε μέχρι το τέλος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor όχι μόνο γιατί κατάφερε να αναδειχτεί πρώτος, αλλά γιατί με την προσωπικότητα και τον δυναμισμό του απέκτησε φανατικούς οπαδούς ανάμεσα στους χιλιάδες τηλεθεατές

του reality του ΣΚΑΪ.

Ο κόσμος στήριξε από την πρώτη στιγμή τον Ντάνο και παρά τις αμέτρητες φορές που οι συμπαίκτες του τον έθεσαν ως υποψήφιο, ο ίδιος κατάφερε να παραμείνει.

Σε ορισμένες στιγμές του παιχνιδιού κατακρίθηκε για τις αρχηγικές του τάσεις, χλευάστηκε για το γεγονός ότι έκανε πολλές φορές τον σταυρό του, ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του προς αποχώρηση, παρά το γεγονός ότι όλοι παραδέχονταν ότι ήταν από τους πιο δυνατούς παίκτες.

Ο ίδιος, σε πείσμα πολλών, έμεινε μέχρι το τέλος και απόψε έκλεισε τον κύκλο Survivor, κερδίζοντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο Κύπριος Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, παρότι δυνατός αντίπαλος, δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο "Ντάνος" ούτε με τις ψήφους των Κυπρίων που συνηθίζουν να στηρίζουν τους παίκτες τους σε κάθε reality!

Παρ' όλα αυτά, κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα του κοινού και το κύπελλο του φιναλίστ, για την υπερπροσπάθεια που έκανε, κυρίως μετά το ατύχημα που είχε στον Άγιο Δομίνικο.

Keywords
Τυχαία Θέματα