Survivor: Συγκλονιστικό ντέρμπι και άλλη μία νίκη για τους "Διάσημους" - Ανάσα για τους "Μαχητές" από το αγώνισμα έκπληξη (VIDEO)

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε και χθες το αγώνισμα στο Survivor, το οποίο εξελίχθηκε σε ντέρμπι μεταξύ των Διασήμων και των Μαχητών.

Ο Ηλίας και η Μελίνα από την ομάδα των Μαχητών συνεργάστηκαν ενάντια στον Γιάννη Τσίλη και την Κατερίνα Δαλάκα από τους Διασήμους. Οι τέσσερις τους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ωστόσο χάρη στην ευστοχία του Γιάννη, οι Διάσημοι ήταν οι νικητές.

Οι Διάσημοι κέρδισαν και θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα στρώματα με τα μαξιλάρια καθώς και απορρυπαντικά για να πλύνουν τα ρούχα

τους.

Στο χθεσινό επεισόδιο ωστόσο είδαμε και μια έκπληξη, η οποία έδωσα ανάσα στους Μαχητής, οι οποίοι έχαναν το ένα αγώνισμα μετά το άλλο.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες επέλεξαν τον καλύτερο και την καλύτερη της ομάδας τους. Επιλέχθηκαν ο Γιάννης Τσίλης και η Κατερίνα Δαλάκα από την ομάδα των Διασήμων και ο Ηλίας Γκότσης μαζί με την Μελίνα από την ομάδα των Μαχητών. Οι πέντε νίκες καθορίζουν την νικητήρια ομάδα ενώ το έπαθλο αυτή τη φορά, είναι 3 αυγά και 3 πατάτες για τον κάθε παίκτη της ομάδας που θα νικήσει καθώς και λάδι για όλη την ομάδα.

Οι Μαχητές τα κατάφεραν με τον τελικό πόντο να τον βάζει η Μελίνα και να χαρίζει στην ομάδα της το 5 – 3.

Keywords
Τυχαία Θέματα