Survivor Games με τον Ορέστη Τσάνγκ σήμερα στους Νέους Επιβάτες

Σήμερα Τρίτη 8 Αυγούστου, στην παραλία Νέων Επιβατών, o Σύνδεσμος «Πνοή Ζωής για τα Παιδιά» σε συνεργασία με το Beach Bar «Frozen» διοργανώνουν ένα ξεχωριστό απόγευμα παρέα με τον Ορέστη Τσανγκ.

Survivor Games δίπλα στη θάλασσα με την καθοδήγηση του αγαπημένου τους παίκτη.

Είσοδος και συμμετοχή: 5€ (Η

τιμή περιλαμβάνει ένα από τα παρακάτω: αναψυκτικό - χυμό - καφέ - γρανίτα – μπύρα)

Δηλώσεις συμμετοχής:

«Frozen» Beach Bar, Κουντουριώτου 115, Νέοι Επιβάτες, τηλ. 2392029758
«Πνοή Ζωής για τα Παιδιά», τηλ. 2315318082

Η ιστορία του συνδέσμου "Πνοή Ζωής για τα παιδιά" σύμφωνα με τους ιδρυτές:

Σαν αφετηρία για κάποιους από εμάς ήταν η δύσκολη περίπτωση ενός νεογνού που γεννήθηκε με μια πολύ σοβαρή πάθηση, τόσο σοβαρή που κάποιοι γιατροί σήκωσαν ψηλά τα χέρια. Είδαμε τότε τους γονείς να παίρνουν την πρωτοβουλία με δικά τους έξοδα να φεύγουν εντός ολίγων ημερών για το εξωτερικό, ελπίζοντας να σώσουν το παιδί τους κάτι που ευτυχώς πραγματοποιήθηκε.

Αυτή η ιστορία προσωπικά με συγκλόνισε γιατί υπήρχαν ήδη και άλλες γνωστές και φιλικές οικογένειες που περίμεναν στην ουρά την έγκριση να μεταβούν στο εξωτερικό, με σοβαρότατες περιπτώσεις λευχαιμίας, διαφόρων ειδών καρκίνο, εγκεφαλικές παραλύσεις κλπ.

Μαζευτήκαμε τότε μια ομάδα ανθρώπων με τις ίδιες συγκλονιστικές εμπειρίες οι περισσότεροι μέσα στην ίδια την οικογένεια, ενισχύοντας στην αρχή με δικά μας οικονομικά μέσα κάποιες περιπτώσεις. Όμως δεν αργήσαμε να καταλάβουμε ότι αυτό δεν μπορούσε να λύσει το θέμα. Καταλάβαμε ότι χρειαζόμασταν την βοήθεια και την συμπαράσταση περισσοτέρων ατόμων ώστε η βοήθεια μας να γίνει πιο ουσιαστική.

Τότε γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας ενός συνδέσμου που να ασχολείται αποκλειστικά για το παιδί και να το πλαισιώνουν άνθρωποι από όλες τις κατηγορίες και τα κοινωνικά στρώματα ένας φορέας που θα αγκαλιάσει το παιδί και τις οικογένειες. Για τον λόγω αυτό στις 25 Σεπτ στην Κύπρο και και στις 11 Νοέμβρη στην Ελλάδα το όνειρο μας άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά δημιουργώντας το σύνδεσμο ΠΝΟΗ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κύπρου και Ελλάδος και με την βοήθεια όλων όσων μας πίστεψαν προχωράμε και με τεράστια βήματα προσφέρουμε χαρά , κουράγιο, αισιοδοξία και ελπίδα σε όσο περισσότερα παιδιά μπορούμε καθώς και στις οικογένειες τους, είμαστε πάντα δίπλα τους και τα παιδιά τους είναι και δικά μας παιδιά..

Keywords
Τυχαία Θέματα