Sneakers: Φέτος είναι η χρονιά τους

Ξέχνα την εποχή που τα sneakers ήταν μόνο για το γυμναστήριο. Πλέον τα sneakers αποτελούν την πιο ισχυρή τάση της μόδας και φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας. Το παπούτσι που ξεχώρισε συνδυάζοντας την άνεση με το στυλ, γίνεται το αγαπημένο κομμάτι των σχεδιαστών και κάνει την παρουσία του στις πασαρέλες πιο δυναμικά από ποτέ μέσα από χιλιάδες σχέδια και χρώματα. Valentino,

Kenzo, Givenchy, αλλά και Y-3 συνεχίζουν την τάση που επανέφερε πρώτος ο οίκος Balenciaga, και παρουσιάζουν τα πιο πρωτότυπα και εντυπωσιακά σχέδια που γίνονται το βασικό κομμάτι σε κάθε πρωινή ή βραδινή εμφάνιση.

Ποιό σχέδιο να διαλέξω;

Κίτρινα, κόκκινα ή μπλε, τα χρωματιστά ανδρικά sneakers μπορεί να είναι τολμηρά αλλά ταυτόχρονα μπορούν να απογειώσουν την εμφάνισή σου. Τα πιο εκκεντρικά ανδρικά sneakers τα βρήκαμε στον οίκο Balenciaga που διατηρεί την πρωτιά στη νέα αυτή τάση των "Daddy shoes". Αν πάλι προτιμάς μια πιο διακριτική επιλογή, που δεν παύει όμως να είναι μοντέρνα, μπορείς να δοκιμάσεις πιο ασφαλείς επιλογές, κλασικό κόψιμο και χρώματα όπως το καφέ ή το έντονο μπλε που συνδυάζονται με γκρι ή μαύρο δίνοντας έναν πιο διαχρονικό τόνο στο συνολικό σου ντύσιμο.

Για όλες τις ώρες της ημέρας

Αθλητικά sneakers για το πρωί, casual sneakers για το βράδυ ή sneakers για μια ειδική περίσταση; Τα θέλουμε όλα και βρήκαμε τα καλύτερα σχέδια της αγοράς στο πολυτελές κατάστημα ανδρικών ρούχων Hionidis. Διάλεξε μέσα από μεγάλη ποικιλία και προετοιμάσου για ένα χειμώνα με στυλ σε κάθε σου βήμα.

Αυτά είναι τα αγαπημένα μας σχέδια

Τα είδαμε όλα και διαλέξαμε για σένα τα αγαπημένα μας σχέδια και σε παροτρύνουμε να μπεις στη διαδικασία για ένα πιο εκκεντρικό look αυτό το χειμώνα.

Multicolor Climbers Sneakers by Valentino

Track Trainers by Balenciaga

Jaw Low Leather Sneakers by Givenchy

Y-3 Yuuto by Y-3

Δες όλη τη χειμερινή συλλογή στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.hionidis.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα