Sex and the city: Χολιγουντιανό ξεκατίνιασμα Σαμάνθα - Κάρι - "Είναι αγενής και τοξική"

Την περασμένη Δευτέρα η Κιμ Κατράλ έδωσε μία από τις λίγες συνεντεύξεις της δύο δεκαετίες από τότε που το «Sex and the City» έκανε πρεμιέρα στο HBO, κατά τη διάρκεια των οποίων η ηθοποιός προστάτευσε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σχέσεις της.

Όλα αυτά άλλαξαν τη Δευτέρα το βράδυ, όταν η Κατράλ κάθισε απέναντι στον Πιρς Μόργκαν με αφορμή την νέα σειρά «Life Stories».

Η 61χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε λίγες μόλις μέρες μετά την είδηση από πολλαπλές πηγές ότι η εξωφρενικές απαιτήσεις της είχαν οδηγήσει στην Warner Bros. στο να ακυρώσει τα σχέδια για την τρίτη ταινία «Sex and the City», έναν ισχυρισμό που η ίδια απέρριψε.

Αφορμής δοθείσης μάλιστα, η Κατράλ μίλησε για πρώτη φορά για τις σχέσεις της με τις συμπρωταγωνίστριές της στη σειρά, την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, την Σίνθια Νίξον και την Κρίστεν Ντέιβις, αποκαλώντας τη σχέση τους τοξική.

Και τόνισε ότι το μόνο κοινό που έχει μαζί τους είναι ότι όλες πρωταγωνίστησαν στην ίδια σειρά.

Η Κατράλ τόνισε ότι δεν έχει καμία σχέση εδώ και χρόνια με τις συμπρωταγωνίστριές της αφού έχουν όλες διαφορετικές ζωές και διαφορετικές προτεραιότητες.

«Όλες έχουν παιδιά και εγώ είμαι δέκα χρόνια μεγαλύτερη. Επιπλέον, πέρασα τον περισσότερο χρόνο μου εκτός Νέας Υόρκης μετά το τέλος της σειράς, οπότε δεν βλεπόμαστε. Το μόνο κοινό που είχαμε ήταν η σειρά, και αυτή τελείωσε».

Η Κατράλ πρόσθεσε: «Έχω προχωρήσει, είμαι στα 60 μου και παίρνω αποφάσεις για μένα, όχι για την καριέρα μου. Και αυτό είναι φανταστικό».

Παράλληλα, η Κατράλ είπε ότι δεν είχε ιδέα για το γεγονός ότι συζητούσαν για τρίτη ταινία, αφού κανείς δεν την πήρε τηλέφωνο να την ενημερώσει και η ίδια το έμαθε από τα media.

«Είναι απογοητευτικό, όταν κανείς δεν σε παίρνει τηλέφωνο, δεν προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σου να σου πει “Τι κάνεις, πώς είσαι;” και να σε ρωτήσει αν είσαι διαθέσιμος για την ταινία. Αυτό δεν συνέβη εδώ και αυτό το ονομάζω εγώ τοξική σχέση».

«Είναι απίστευτο το πώς δέχομαι αρνητική δημοσιότητα για κάτι που έχω πει εδώ και σχεδόν ένα χρόνο και να λέγεται πως είμαι ντίβα» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Η Κιμ Κατράλ τόνισε πως η απάντηση για την συμμετοχή της στην ταινία ήταν πάντα αρνητική και αμετάκλητη, ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή της με την στάση που κράτησε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο όλο θέμα, η οποία θα ήταν παραγωγός για την ταινία.

«Αυτό είναι το σημείο όπου αναφέρομαι στους ανθρώπους από το σίριαλ και συγκεκριμένα τη Σάρα και νομίζω ότι θα μπορούσαν να είναι πιο ευγενικοί» σημείωσε αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Πάρκερ ήταν αγενής απέναντί της.

Keywords
Τυχαία Θέματα