Ross: Θέλουμε να στηρίξουμε τη ΔΕΘ και την ελληνική οικονομία – Τσίπρας: Η Ελλάδα αφήνει πίσω της την κρίση

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ Wilbur Ross, στο ΥΜΑΘ.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ, τόνισε πως η συνάντηση αυτή γίνεται σε ένα σημαντικό μομέντουμ ενώ παράλληλα εξέφρασε τη χαρά του που η κατάσταση στην Ελλάδα

«γυρίζει». «Θέλουμε να στηρίξουμε την ΔΕΘ και την ελληνική οικονομία. Νιώθω μεγάλη χαρά. Η κατάσταση γυρίζει και η οικονομία βελτιώνεται», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως η Ελλάδα αφήνει πίσω της την κρίση ενώ παράλληλα υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της συμμετοχής των ΗΠΑ στη ΔΕΘ, η οποία στέλνει ταυτόχρονα μήνυμα οικονομικής συνεργασίας και προοπτική για επενδύσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Στη συνάντηση συμμετέχουν επίσης ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος, και ο πρεσβευτής των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει συνάντηση και με αξιωματούχους μεγάλων αμερικανικών επιχειρήσεων οι οποίοι συμμετέχουν στην 83η ΔΕΘ.

Keywords
Τυχαία Θέματα