Qatar Airways: Νέες πτήσεις προς Σαντορίνη, Ελλάδα και Ντουμπρόβνικ, Κροατία

Η Qatar Airways ανακοινώνει την ένταξη δύο νέων συναρπαστικών μεσογειακών προορισμών στο συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο της, το πρώτο εξάμηνο του 2020 ενώ πολλοί ακόμη θα ανακοινωθούν τους προσεχείς μήνες.

Η εταιρεία θα προσθέσει επίσης 66 εβδομαδιαίες πτήσεις σε 20 υφιστάμενους προορισμούς στο δίκτυό της λόγω της έντονης ζήτησης και των πρόσφατων παραδόσεων νέων αποδοτικότερων από πλευράς κατανάλωσης καυσίμου

αεροσκαφών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία θα είναι ο πρώτος αερομεταφορέας του Κόλπου που θα ξεκινήσει απευθείας πτήσεις προς Σαντορίνη, τον τέταρτο προορισμό της στην Ελλάδα μετά την Αθήνα, τη Μύκονο και τη Θεσσαλονίκη, με έναρξη των σχετικών δρομολογίων στις 20 Μαΐου 2020. Οι πτήσεις προς το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, τον δεύτερο προορισμό της εταιρείας στην Κροατία μετά το Ζάγκρεμπ, θα ξεκινήσουν στις 20 Απριλίου 2020.

Οι σημερινές ανακοινώσεις έρχονται μία μόλις ημέρα μετά το εναρκτήριο δρομολόγιο προς την Γκαμπορόνε της Μποτσουάνα, το οποίο σηματοδότησε το ξεκίνημα των πτήσεων προς τον ένατο νέο προορισμό της αεροπορικής εταιρείας το 2019. Η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης την ένταξη της Οσάκα της Ιαπωνίας στο δίκτυό της το 2020 με την πρώτη πτήση να έχει προγραμματιστεί για τις 6 Απριλίου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Qatar Airways, Akbar Al Baker δήλωσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ένταξη της Σαντορίνης, Ελλάδα και του Ντουμπρόβνικ, Κροατία στο παγκόσμιό μας δίκτυο το 2020. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας όσο το δυνατόν περισσότερες απρόσκοπτες επιλογές συνδέσεων με μία ενδιάμεση στάση. Με την προσθήκη αυτών των νέων δρομολογίων, το δίκτυό μας θα φθάσει τους 170 προορισμούς, εδραιώνοντας ακόμη περισσότερο τη θέση μας μεταξύ των αεροπορικών εταιριών με τον μεγαλύτερο αριθμό προορισμών παγκοσμίως.

Ο CEO της Fraport Greece Αλεξάντερ Ζίνελ, με αφορμή τη νέα αυτή σύνδεση δήλωσε ότι «μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός αυτό και ενισχύει την παρουσία της Qatar Airways στα αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece».

Η Qatar Airways καλεί όλους τους επιβάτες να απολαύσουν την επιπλέον χωρητικότητα και την ευελιξία που παρέχονται από τις 66 πρόσθετες εβδομαδιαίες πτήσεις, σε 20 υπάρχοντες προορισμούς στο δίκτυό. "Είμαστε δεσμευμένοι να προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερες επιλογές και ευελιξία κατά τον προγραμματισμό των επαγγελματικών τους ταξιδιών αλλά και των ταξιδιών για αναψυχή. Αυτές οι νέες πτήσεις προστίθενται προκειμένου να αποκριθούμε στη ζήτηση της αγοράς και αποτελούν απόδειξη της σκληρά εργαζόμενης ομάδας μας στην Qatar Airways, που συνεχίζει να ορίζει το σημείο αναφοράς στον κλάδο από την εξυπηρέτηση πελατών έως την τροφοδοσία και την ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της πτήσης", σημειώνεται σε ανακοίνωση.

Οι εποχιακές πτήσεις προς Σαντορίνη, Ελλάδα και Ντουμπρόβνικ Κροατία θα εξυπηρετούνται με Airbus A320, με 12 θέσεις στην Business Class και 132 θέσεις στην Economy Class.

Keywords
Τυχαία Θέματα