Petit Palais: Ένα μικρό παλάτι με ξεχωριστό φαγητό και καλή μουσική στην Καλαμαριά

Σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο, στο νούμερο 39 της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, στην Καλαμαριά, σε περιμένει ένα μικρό παλάτι που από την πρώτη στιγμή σε πείθει ότι μπορεί να γίνει στο στέκι σου.

Το Petit Palais αποπνέει αυτό που δηλώνει και το όνομά του: Φινέτσα και κομψότητα, αλλά ταυτόχρονα, ζεστή ατμόσφαιρα και άνεση.

Εδώ και λίγες ημέρες το όμορφο cafe- bistro άνοιξε για να υποδεχτεί όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν εκλεκτές γεύσεις, σε ένα όμορφο περιβάλλον.

Οι δημιουργοί

του χώρου, στο κάλεσμά τους, αναφέρουν: "Καθένας μπορεί να νοιώσει βασιλιάς ή βασίλισσα στον δικό του χώρο, που τον αντιπροσωπεύει, ζώντας απλά αλλά έντονα. Απολαμβάνοντας τα βασικά αλλά διαφορετικά. Καθημερινά αλλά όχι βαρετά. Στο δικό μας παλατάκι χωράνε όλοι, μικροί και μεγάλοι, άντρες, γυναίκες και παιδιά. Το Petit Palais εμφανίστηκε στον δικό μας, αληθινό κόσμο για να περνάμε καλά. Πολύ καλά! Αυτό λοιπόν εκπροσωπούμε. Την χαρά, την άνεση, και την συντροφιά".

Το Petit Palais λειτουργεί εδώ και περίπου δέκα ημέρες κι έκανε μάλιστα δυναμική μουσική αρχή. Δίνοντας στο κοινό του μια μικρή γεύση του τί πρόκειται να ακολουθήσει, το μικρό παλάτι άρχισε το περασμένο Σάββατο τις μουσικές του εκδηλώσεις με τις Fortissimo.

Τα μέλη του πρώτου ελληνικού γυναικείου ηλεκτρικού κουαρτέτου εγχόρδων ξεσήκωσαν το κοινό, με έναν συνδυασμό κλασικής μουσικής και μοντέρνων ηλεκτρονικών ήχων.

Όσοι γέμισαν τον χώρο του bistrot χάρισαν το θερμό τους χειροκρότημα στο electric string quartet και περιμένουν μια εξίσου ενδιαφέρουσα συνέχεια των live events.

Το μικρό παλάτι της Καλαμαριάς, λειτουργεί από νωρίς το πρωί, για όσους θέλουν να απολαύσουν τον πρωινό καφέ τους, προσφέρει brunch για όσους ψάχνουν μια καλή πρόταση για δεκατιανό, ενώ σερβίρει και μεσημεριανό φαγητό με πίτσες, πάστα, burgers και tapas να ξεχωρίζουν στο μενού.

Τις βραδινές ώρες, όποιος το επιθυμεί μπορεί να απολαύσει το ποτό του, ένα καλό κρασί αλλά και αγαπημένα cocktails, είτε το ισόγειό του για πιο... high καταστάσεις, είτε στο πατάρι για περισσότερη ησυχία!

"Το Petit Palais είναι ένας πολυχώρος διασκέδασης, με ποικιλία φαγητού για όλες τις ώρες. Ξεκινάμε στις 7 το πρωί με πρωινό, το μενού περιλαμβάνει γεύσεις από διάφορες κουζίνες, με έμφαση στα μοντέρνα πιάτα, ενώ διαθέτουμε ποικιλία σε ετικέτες κρασιών και ξεχωριστά κοκτέιλς" αναφέρει στο Thestival ο υπεύθυνος του καταστήματος, Μπάμπης Χασομέρης και προσθέτει: "Το μαγαζί είναι άνετο, χωράει περισσότερα από 160 άτομα, ενώ σύντομα θα διαμορφώσουμε και τον εξωτερικό χώρο".

Όποια ώρα κι αν επιλέξετε να το επισκεφτείτε, το μόνο σίγουρο είναι ότι το Petit Palais θα σας κάνει να αισθανθείτε ο βασιλιάς/ η βασίλισσά του!

Καλή διασκέδαση!

Info:

Petit Palais

Εθνικής Αντιστάσεως 39

Καλαμαριά

Τηλ.: 2310 440.022

Keywords
Τυχαία Θέματα