Netflix: Ξεκινάει η απενεργοποίηση λογαριασμών που δεν χρησιμοποιούνται

Τα πακέτα συνδρομών πολλών μηνών ή στην αυτόματη ανανέωση της συνδρομής ποντάρουν οι περισσότερες συνδρομητικές υπηρεσίες, έτσι ώστε να συνεχίζουν να λαμβάνουν τις πληρωμές, ανεξαρτήτως το πόσο συχνά χρησιμοποιεί ο χρήστης την υπηρεσία. Τρανό παράδειγμα είναι τα μεγάλα πακέτα στα γυμναστήρια τα οποία αγοράζουν πολλοί, αλλά στο τέλος δεν πηγαίνουν συχνά.

Το Netflix όμως αποφάσισε να προσεγγίσει το συγκεκριμένο θέμα τελείως

διαφορετικά και να βάλει τους χρήστες του πιο πάνω από το συμφέρον της εταιρείας. Έτσι όσοι χρήστες έχουν λογαριασμός στο Netflix, αλλά δεν έχουν χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του το τελευταίο έτος, η συνδρομή τους θα ακυρωθεί αυτόματα.

"Στο Netflix, το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι οι άνθρωποι να πληρώνουν για κάτι που δε χρησιμοποιούν. Ζητάμε από όλους όσους δεν έχουν παρακολουθήσει τίποτα στο Netflix για ένα έτος από τότε που απέκτησαν συνδρομή, να επιβεβαιώσουν πως θέλουν να την κρατήσουν. Το ίδιο θα κάνουμε και για όποιον έχει σταματήσει να παρακολουθεί για περισσότερο από δύο έτη. Τα μέλη μας θα αρχίσουν να βλέπουν emails ή ειδοποιήσεις στην εφαρμογή αυτήν την εβδομάδα. Αν δεν επιβεβαιώσουν πως θέλουν να παραμείνουν συνδρομητές, θα ακυρώσουμε αυτόματα τη συνδρομή τους. Αν κάποιος αλλάξει γνώμη αργότερα, είναι εύκολο να αρχίσει ξανά το Netflix" ανέφερε σε ανακοίνωσή του η δημοφιλής πλατφόρμα

Όσοι ακυρώσουν το λογαριασμό τους και τελικά αποφασίσουν να επανέλθουν στο Netflix, τότε θα βρουν ξανά τα αγαπημένα τους, τα προφίλ τους, τις προτιμήσεις τους και τις λεπτομέρειες του λογαριασμού τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα