MΙΝΙ: Καινούργια έκδοση περιορισμένης παραγωγής "Heddon Street"

Η MΙΝΙ συνεχίζει να περιοδεύει στο Λονδίνο για να λανσάρει ειδικές σειρές σε διάφορα μοντέλα της γκάμας.

Έτσι, ύστερα από την «Kensington Edition Clubman» και την έκδοση «Oakwood Countryman», εδώ έχουμε το 3θυρο, το 5θυρο και το Heddon Street MINI Cabrio. Μια έκδοση που έρχεται με την ευκαιρία της λανσαρίσματος του φρεσκαρισμένου μοντέλου.

Η Heddon Street ένας δρόμος στη συνοικία Mayfair. Ειδικότερα, έγινε διάσημη από τον David Bowie,

τον ροκ σταρ που έβαλε το κτίριο με τον αριθμό 23 στο εξώφυλλο του άλμπουμ του «The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars». Πιο πρόσφατα, αυτός ο δρόμος φιλοξένησε ένα από τα εστιατόρια του διάσημου σεφ, Gordon Ramsay. Σύμφωνα με τη ΜΙΝΙ, η Heddon Street είναι μια «πραγματική ήσυχη παρένθεση στην καρδιά του αστικού ενθουσιασμού».

Αλλά ας επιστρέψουμε και πάλι πίσω στα αυτοκίνητα! Από την πλευρά της εξατομίκευσης, τα σπέσιαλ MINI διαθέτουν γκρίζες λωρίδες στα δύο καπό με μοτίβο «V» και διακριτικά «Heddon Street» στα πλευρικά βράγχια. Τα φώτα full LED είναι στάνταρ, ενώ υπάρχει και μοτίβο «Union Jack» μέσα στα πίσω φώτα.

Στο εσωτερικό, στα ταμπλό, υπάρχει ακόμα ένα διακριτικό «Heddon Street» απέναντι από το συνοδηγό, συνοδευόμενο από τη βρετανική σημαία, σε ξεθωριασμένο μπλε χρώμα.

Ο στάνταρ εξοπλισμός είναι πλήρης, με κλιματισμό, σύστημα πλοήγηση με οθόνη αφής στις 6,5 ίντσες, επαγωγική φόρτιση φορητού τηλεφώνου, αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες, ακόμη και πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή.

Το ΜΙΝΙ Heddon Street προσφέρεται στις βενζινοκίνητες εκδόσεις One 102 PS και Cooper 136 PS, καθώς και στις ντίζελ One D 95 PS και Cooper D 116 PS. Τιμή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από την ελληνική αντιπροσωπεία, κάτι που υποθέτουμε ότι θα γίνει μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα