MasterChef: Αποχώρησε οικειοθελώς η Μάγκυ Ταμπακάκη (VIDEO)

Άλλη μία οικειοθελής αποχώρηση από το MasterChef, με την Μάγκυ Ταμπακάκη να αποχωρεί αυτή τη φορά. Η διαγωνιζόμενη, εμφανώς συγκινημένη, τους ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Όπως εξήγησε η 35χρονη παίκτρια, υπάρχουν σοβαροί λόγοι υγείας που την αναγκάζουν να φύγει από το σπίτι του MasterChef! Το παιδί της αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και φυσικά πρέπει να βρίσκεται κοντά του.

«Ήθελα να σας μιλήσω για ένα θέμα που έχει προκύψει. Κάποιοι το ξέρουν κάποιοι όχι. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το παιδί μου. Αντιμετωπίζει ένα σοβαρό

πρόβλημα υγείας τις τελευταίες μέρες, έχει νοσηλευτεί. Κάποιες φορές έρχεσαι αντιμέτωπος με κάποια διλήμματα. Τι να κάνω ώστε να γίνει το παιδί μου αλλά και να μην παρατήσω το όνειρό μου», ανέφερε η Μάγκυ Ταμπακάκη.

«Το να μας λέει ότι έχει προβληματισμό εγώ το βρίσκω τουλάχιστον γελοίο. Εμένα προσωπικά το χέρι μου να χτύπαγα, η μάνα μου θα γκρέμιζε τον τοίχο να έρθει να με πάρει. Δεν μπορώ να μπω στη θέση της, δεν κατακρίνω απλά λέω αυτά που ξέρω», δήλωσε στην κάμερα αργότερα ο Χρήστος Γλωσσίδης, ενώ και άλλοι παίκτες επισήμαναν πως δεν τίθεται θέμα διλήμματος και πως πρέπει να βρίσκεται δίπλα στο παιδί της.

Με δάκρυα στα μάτια, η 35χρονη ανέφερε πως «ήταν μονόδρομος, το παιδί μου είναι σίγουρα πάνω από όλα. Μπορεί και να ήμουν εγώ η νέα Ελληνίδα Master Chef, αλλά κάποιες φορές τα πράγματα αλλάζουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Κλείνω την πόρτα πίσω μου και αφήνω ένα μεγάλο όνειρο».

Δείτε το απόσπασμα:

Keywords
Αναζητήσεις
νανσυ ταμπακακη
Τυχαία Θέματα