MasterChef: Αποχώρησε η Μάγκυ Ταμπακάκη - Η αμήχανη χειραψία στους κριτές (VIDEO)

Εκτός MasterChef τέθηκε χθες η Μάγκυ Ταμπακάκη, μετά από έναν σκληρό αγώνα με τον Γιώργο Φασιλή. Οι δύο μάγειρες κλήθηκαν να μαγειρέψουν δύο φορές, καθώς τα πρώτα πιάτα δεν ικανοποίησαν τους κριτές.

Συγκεκριμένα, τα πιάτα που ετοίμασαν αρχικά δεν ήταν τα καλύτερα και οι κριτές τους ανακοίνωσαν πως πρέπει να μαγειρέψουν ξανά. Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Έτσι, οι δύο παίκτες μπήκαν ξανά στην κουζίνα, προκειμένου να ετοιμάσουν ένα πιάτο που έφτιαξαν οι τρεις σεφ.

Τελικά,

οι Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισαν να φύγει από τον διαγωνισμό η Μάγκυ, αφού το πιάτο της είχε περισσότερες αστοχίες.

Η παίκτρια, που αποχωρεί για δεύτερη φορά από το διαγωνισμό, ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένη, με εμφανή αμηχανία απέναντι στους κριτές, αλλά και προς τον συμπαίκτη της.

«Δεν είχα κανένα συναίσθημα μέσα μου. Ήμουν άδεια! Οπότε, όταν είσαι άδεια, δεν μπορείς να νιώσεις ούτε χαρά, ούτε λύπη, ούτε θυμό. Είσαι απλά άδεια, δέχεσαι και αποχωρείς. Τους χαιρέτησα χωρίς συναίσθημα, μηχανικά, σαν ρομπότ. Το MasterChef με έχει πληγώσει κατά καιρούς πολύ. Οι κριτές σήμερα με πλήγωσαν. Πίστεψαν ότι άξιζε να περάσει ο Γιώργος, οπότε εντάξει… Νιώθω πληγωμένη», είπε, μεταξύ άλλω,ν η Μάγκυ Ταμπακάκη.

Δείτε το απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα