MUS.I.C.D.A.RE: Καλλιτεχνικό φεστιβάλ ενάντια στα ναρκωτικά από το ΠΑΜΑΚ

Το καλλιτεχνικό φεστιβάλ MUS.I.C.D.A.RE (Music in Creative Detoxification & Rehabilitation) διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με το σύνθημα «Ζούμε για να Δημιουργούμε».

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους, στην Πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης,

στις 19:00, με συναυλίες και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Πρωταγωνιστές στην προσπάθεια η «Ομάδα Κρουστών του Π.Ε.Θ.Ε.Α ΑΡΓΩ» και τα μουσικά σχήματα «Βαγγέλης Αγγελόπουλος Τρίο» και «MamaLuma», οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση που διοργανώνεται από το ΠΑ.ΜΑΚ., σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ» και τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Το έργο MUS.I.C.D.A.RE (http://musicdare.uom.gr), υλοποιείται μέσω του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) ως Εθνικής Μονάδας Συντονισμού του Προγράμματος Erasmus+, Δράση ΚΑ2 , με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συντονιστής φορέας του προγράμματος είναι το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και εταίροι στη στρατηγική σύμπραξη είναι το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου» και ειδικότερα το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ», το οποίο λειτουργεί στο πλαίσιο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, το University of Nimes στη Γαλλία, και το Partnership for Youth Empowerment (PYE) στην Αγγλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα