"Let me be Frank": Το "Χριστουγεννιάτικο" μήνυμα του Κέβιν Σπέισι (VIDEO)

Με ένα βίντεο επιστρέφει ο Κέβιν Σπέισι και με το οποίο «απαντά», αινιγματικά είναι η αλήθεια, και στις εναντίον του κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.

«Ξέρω τι θέλετε. Σίγουρα, μπορεί να προσπάθησαν να μας χωρίσουν, αλλά αυτό που έχουμε είναι πολύ δυνατό, πολύ ισχυρό. Άλλωστε έχουμε μοιραστεί τα πάντα εσείς κι εγώ. Σας είπα τα πιο βαθιά μου κρυμμένα και τα πιο σκοτεινά μυστικά. Σας έδειξα ακριβώς για το τι είναι ικανοί οι άνθρωποι. Σας σόκαρα με την ειλικρίνειά μου, αλλά κυρίως σας προκάλεσα και σας έκανα να σκεφτείτε. Και με εμπιστευτήκατε, παρότι ξέρατε ότι δεν έπρεπε», λέει ο Σπέισι.

Στο

βίντεο, που τιτλοφορείται «Let me be Frank» - εμφανές το λογοπαίγνιο με το χαρακτήρα που υποδυόταν στο «House of Cards»- ο Κέβιν Σπέισι με χαρακτηριστική νότια προφορά του Φρανκ Άντεργουντ αναφέρει: «Μπορώ να σας υποσχεθώ αυτό: Εάν δεν πλήρωσα το τίμημα για πράγματα που και οι δύο ξέρουμε ότι έκανα, σίγουρα δεν πρόκειται να πληρώσω για πράγματα που δεν έκανα».

Φορώντας μαγειρική ποδιά και προετοιμάζοντας, υποτίθεται, το χριστουγεννιάτικο δείπνο, ο Σπέiσι, επίσης, δηλώνει: «Βεβαίως θα πουν ότι δεν δείχνω σεβασμό και ότι δεν παίζω με τους κανόνες … Ξέρω τι θέλετε. Με θέλετε να γυρίσω», προσθέτει και υπόσχεται: Δεν έχουμε τελειώσει, ό,τι κι αν λέει ο καθένας».

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα