La Republicca: "Οι τρεις Ιταλοί σωματοφύλακες του ΠΑΟΚ" (ΦΩΤΟ)

Η ιταλική εφημερίδα «La Republicca» συμπεριέλαβε στην τελευταία έκδοση της ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για τους τρεις Ιταλούς βοηθούς του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για «θρίαμβο φτιαγμένο στη Λιγκούρια».

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Κριστιάνο Μπάτσι, Ντιέγκο Λόνγκο και Ματέο Σπαταφόρα έχουν κι αυτοί μερίδιο στη σπουδαία επιτυχία του ΠΑΟΚ,

που συνδύασε κατάκτηση πρωταθλήματος με αήττητο σερί 30 αγώνων! Απομένει μάλιστα και ο τελικός Κυπέλλου, με τον Δικέφαλο να κάνει σκέψεις για... νταμπλ.

Οι τρεις βοηθοί του Ραζβάν Λουτσέσκου κατάγονται μάλιστα από την ίδια περιοχή, τη Λιγκούρια, αναγκάζοντας τη «La Republicca» να αναφέρει πως «Υπάρχει πολύ Λιγκούρια στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ». Το σχετικό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας καταγράφει επιπλέον τα βιογραφικά τους, ενώ φιλοξενεί στο τέλος και δηλώσεις του Ματέο Σπαταφόρα, με τις οποίες ο 43χρονος γυμναστής εκθειάζει τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά: «Είναι εξαιρετικά στην Ελλάδα. Έχουμε πολύ δεμένο επιτελείο, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει φοβερή κουλτούρα και αυτό του επιτρέπει να ελέγχει τα πάντα με τέλειο τρόπο. Μαθαίνει συνεχώς, ενώ είναι σε επαφή με προπονητές όπως ο Γκουαρντιόλα και ο Μαντσίνι. Κατάφερε να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση με τον καλύτερο τρόπο και είναι έτοιμος για ένα λαμπρό μέλλον».

Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία το σχετικό δημοσίευμα της «La Republicca»:

La Republicca: «Οι τρεις Ιταλοί σωματοφύλακες του ΠΑΟΚ» (pic)

Keywords
Τυχαία Θέματα