IEK DELTA 360 Football Club στη σέντρα…

Το ποδοσφαιρικό όνειρο λαμβάνει «σάρκα και οστά» και αυτό έγινε αντιληπτό στην πρώτη συγκέντρωση του IEK DELTA 360 Football Club! Το νέο δημιούργημα του Εκπαιδευ-τικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, ο οποίος πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά, συνδέοντας την εκπαίδευση με τον αθλητισμό!

Oι ποδοσφαιριστές του ανδρικού τμήματος IEK DELTA

360 FC, αλλά και οι μικροί μας α-θλητές από τις ακαδημίες IEK DELTA Soccer School μαζί με τους γονείς, τους βρέθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο Planet FC για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς!

Το εναρκτήριο λάκτισμα δόθηκε από τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Φώτη Στεφανίδη ο οποίος τόνισε πόσο σημαντικό είναι το νέο αυτό εγχείρημα – ειδικά για τις ακαδημίες – καθώς η οργάνωση και λειτουργία του IEK DELTA 360 Football Club είναι στα πρότυπα του εξωτε-ρικού. Πρόκειται για μια ομάδα με κορυφαίο αθλητικό εξοπλισμό, τις καλύτερες γηπεδι-κές υποδομές και προσιτή οικονομική συνδρομή με σεβασμό στις οικογένειες των αθλη-τών.

«Oι αθλητές μας θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν με τους καλύτερους προπονη-τές, άριστους γνώστες του αντικειμένου, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, με τις καλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις και την καλύτερη υλικοτεχνική υποδομή. Συγχαίρω το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, για την εντυπωσιακή πρωτοβουλία να αποκτήσει τις δική του ακαδημία ποδοσφαίρου, η οποία θα οδηγήσει μικρούς και μεγάλους στην ΚΟΡΥΦΗ!», επισήμανε ο κ. Στεφανίδης.

Στα πρότυπα του Κολεγιακού Αθλητισμού των Η.Π.Α. κάθε αθλητής της αγωνιστικής μας ομάδας θα έχει πλήρη Υποτροφία Σπουδών σε όποια από τις 85 ειδικότητες IEK της Σχολής μας επιθυμεί και με τη στήριξη του Γραφείο Σταδιοδρομίας θα έχει πλήθος ευκαιριών επαγγελματικής αποκατάστασης, ανεξαρτήτως των ποδοσφαιρικών του επιδόσεων.

Ο Γενικός Διευθυντής Marketing του Εκπαιδευτικού Ομίλου & Διευθυντής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης κ. Χρήστος Κιούσης αναφέρθηκε στην σπουδαία ευκαιρία που δίνεται μέσα από τον αθλητισμό, στην επιμόρφωση των νέων.

«Αυτό που επιθυμεί η Διοίκηση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι ο αθλητι-σμός να αποτελεί εφαλτήριο και εισιτήριο για την εκπαίδευση των νέων! Ως ο καλύτερος Εκπαιδευτικός Όμιλος Κατάρτισης επιθυμούμε να προσφέρουμε άριστη γνώση και επαγ-γελματική σταδιοδρομία, συνδέοντας την αθλητική εκπαίδευση με την επαγγελματική κατάρτιση. Ταυτόχρονα δίνουμε τη δυνατότητα σε δεκάδες σπουδαστές μας να εξασκη-θούν σε πραγματικές συνθήκες», τόνισε ο κ. Κιούσης.

Το IEK DELTA 360 Football Club υποστηρίζεται καθημερινά από τους εκπαιδευτές και σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 της σχολής Προπονητικής, της σχολής Φυσικοθεραπείας καθώς και των ειδικοτήτων Υγείας – Παιδαγωγικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών. «Μία πλήρης ιατρική ομάδα από καθηγητές και σπουδαστές, που θα προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους τις καλύτερες παροχές και υπηρεσίες. Γυμναστές, διαιτολόγοι, φυσικοθε-ραπευτές, διασώστες, ψυχολόγοι, παιδαγωγοί θα είναι καθημερινοί υποστηρικτές όλων των αθλητών μας!», είπε ο Διευθυντής Σχολής Υγείας & Παιδαγωγικών κ. Νίκος Γαριβάλ-δης.

Επίσης, οι αγώνες του IEK DELTA 360 Football Club θα έχουν πλήρη δημοσιογραφική κά-λυψη από τους σπουδαστές και καθηγητές της σχολής ΜΜΕ!

Μέσα από την αποκλειστική εκπαιδευτική συνεργασία ΙΕΚ Δέλτα 360 και PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι αθλητές μας θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν εμπειρίες από τον με-γαλύτερο ποδοσφαιρικό οργανισμό της Β. Ελλάδας έχοντας εξασφαλίσει ταυτόχρονα και το επαγγελματικό τους μέλλον.

Για κάθε εγγεγραμμένο μέλος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 soccer school θα παρέχεται ειδική έκ-πτωση τόσο για τον ίδιο όσο και για μέλη της οικογένειάς του στα εκπαιδευτικά προ-γράμματα του Εκπαιδευτικού Ομίλου.

Μπες στην ποδοσφαιρική οικογένεια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 κι εξασφάλισε τη θέση σου σε ένα πρωτοποριακό αθλητικό πρόγραμμα κι ένα εγγυημένο επαγγελματικό μέλλον !

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

https://www.iekdelta360.gr/iek-delta-360-official-football-club

#football #education #ΟΗρωαςΕισαιΕσυ

Keywords
Τυχαία Θέματα