H πιο σημαντική συμβουλή για να παραμείνεις ευτυχισμένη μέσα στη σχέση σου

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάς όταν είσαι σε μια σχέση είναι το πώς ήσουν όταν ξεκίνησε η σχέση με τον αγαπημένο σου. Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν πρέπει να αφήσεις τον εαυτό σου να αφεθεί!

Είναι γεγονός πως όταν νιώσεις πολύ άνετα με τον σύντροφό σου τόσο εσύ όσο και εκείνος θα αρχίσετε να αλλάζετε λίγο τη συμπεριφορά σας. Ενώ στην αρχή ξόδευες μια ώρα για να ετοιμαστείς πριν βγεις τώρα δεν αφιερώνεις ούτε 5 λεπτά. Επίσης, μπορεί στην αρχή να ήθελες να πηγαίνεις συνέχεια για ψώνια ώστε

να σε βλέπει συνέχεια με άλλα ρούχα, αλλά τώρα περνάνε 2-3 μέρες και φοράς το ίδιο τζιν χωρίς να ασχολείσαι ιδιαίτερα.

Όλη αυτή η συμπεριφορά είναι απολύτως φυσιολογική και δεν σημαίνει πως δεν είσαι ευτυχισμένη στη σχέση σου αλλά όσο αφήνεσαι τόσο χειρότερα μπορεί να νιώθεις μέσα σου χωρίς πολλές φορές να καταλαβαίνεις την αιτία.

Όσο άνετα και να νιώθεις με τον αγαπημένο σου προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στην περιποίησή σου, μην αφήνεσαι, μην κυκλοφορείς μπροστά του με άσχημες πιτζάμες. Προσπάθησε να διατηρήσεις τον ρομαντισμό και λίγο το μυστήριο στη σχέση σας και να είσαι σίγουρη πως η σχέση σας θα παραμείνει ζωντανή όπως τον πρώτο καιρό.

Πηγή: faysbook.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα