H παρακάμερα του ΑΕΛ - ΠΑΟΚ (VIDEO)

Ισόπαλος με σκορ 1-1 ήρθε χθες ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ στη Λάρισα και έτσι έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα.

Επιτέλους Ανάσταση στα PAOK FC Official Stores! Ανακάλυψε τις πιο ΠΑΟΚ

Πασχαλινές προτάσεις δώρων!

Η στιγμή που σημάδεψε τη χθεσινή αναμέτρηση ήταν ο τραυματισμός του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος θα απουσιάσει από την ενεργό δράση για μεγάλο διάστημα.

Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ ετοίμασε και δημοσίευσε την παρακάμερα της αναμέτρησης με όλα όσα έγιναν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

"Το παρασκήνιο της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΛ στη Λάρισα για την 28η αγωνιστική της Super League Σουρωτή από την παρακάμερα του PAOK TV.

Η στέψη του πρωταθλητή Ελλάδας για τη φετινή σεζόν αναβλήθηκε για μία εβδομάδα. Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος με την ΑΕΛ στο AEL FC Arena, παρέμεινε αήττητος και χρειάζεται έναν βαθμό για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Οι δύο χαμένοι βαθμοί στη Θεσσαλία ήταν το λιγότερο σημαντικό της χθεσινής ημέρας, καθώς ο τραυματισμός του Αντελίνο Βιεϊρίνια επισκίασε τα πάντα.

Η παρακάμερα του PAOK TV ήταν εκεί και κατέγραψε το παρασκήνιο του αγώνα στη Λάρισα, το οποίο σας παρουσιάζει σε ένα αποκλειστικό βίντεο.

Η άφιξη και η υποδοχή από τον Ιβάν Σαββίδη, που βρέθηκε για μία ακόμα φορά δίπλα στην ομάδα, το ζέσταμα, οι δύσκολες στιγμές του αρχηγού και το πως έζησαν το παιχνίδι οι άνθρωποι του Δικεφάλου στον πάγκο".

Δείτε ΕΔΩ την παρακάμερα της αναμέτρησης

Keywords
Τυχαία Θέματα