H απάντηση της Εύας Καϊλή στους επικριτές της για τον παππού της και τους Κομμουνιστές

Απάντηση σε όσους αμφισβητούν, όσα αφηγείται στο άρθρο της με τίτλο " Κοντονή ακούς; Κομμουνιστές εγκληματίες σκότωσαν τον παππού μου", έδωσε η ευρωβουλευτής της Ελιάς, Εύα Καϊλή.

Ειδικότερα η κ. Καϊλή με σχόλιο της στο facebook απαντά σε όσους αμφισβήτησαν όσα είπε, με επιχείρημα την ηλικία του πατέρας της αλλά και παλαιότερη συνέντευξη της όπου είχε αναφέρει ότι περνούσε στιγμές με τους παππούδες της στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

"Το

'43 ο πρώτος σύζυγος της γιαγιάς μου και πατέρας 2 κοριτσιών. Δεν υπήρχε ανακρίβεια.. προκατάληψη υπάρχει & δολοφονίες χαρακτήρων στο όνομα της δικής τους ιδεολογίας.. σταματάω την συζήτηση με εκείνους που δήθεν τον γνώριζαν και τον χαρακτήρισαν μάλιστα για να δικαιολογήσουν την δολοφονία, και τώρα ψάχνουν να δουν αν υπήρξε..!¨", τονίζει η Ελληνίδα ευρωβουλευτής.

Πριν λίγες μέρες η κ. Καιλή είχε δώσει επίσης απάντηση σε όσους την επέκριναν για το γεγονός ότι τοποθετήθηκε με αυτό τον τρόπο στην συζήτηση που έχει ανοίξει σχετικά με τα εγκλήματα ναζισμού και σταλινισμού.

"Δεν έχω σκοπό να ανοίξω συζήτηση με όσους καταφεύγουν στην ύβρη, την συκοφαντία και την χυδαιότητα.

Επέλεξα συνειδητά να ανήκω στην Παράταξη του Ανδρέα Παπανδρέου, η οποία οδήγησε την Ελλάδα στην Εθνική Συμφιλίωση.

Το ΠΑΣΟΚ είναι εκείνο που έκλεισε τον Διχασμό, τον οποίο ανοίγει σε κάθε ευκαιρία και με εμφανή στόχευση ο Σύριζα.

Επαναλαμβάνω πως όσες ηγεσίες καπηλεύθηκαν τις θυσίες των απλών ηρωϊκών αγωνιστών και της Αριστεράς, για Ελευθερία και Δημοκρατία, ηττήθηκαν.

Η μνήμη και η Ιστορία όμως, μπορούν να βοηθήσουν 2 γενιές μετά, να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος. Κι αυτό επειδή είμαστε υποχρεωμένοι να ξεπεράσουμε το παρελθόν, για να ζήσουμε ενωμένοι το παρόν και να χτίσουμε μαζί το Μέλλον", τόνισε πριν λίγες μέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα