Fam Fiesta από την ομάδα του KIDOT σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Το Fam Fiesta (Family Fiesta) έρχεται να συστήσει στο κοινό της Θεσσαλονίκης τις πιο γιορτινές Κυριακές για το παιδί, τον έφηβο αλλά και ολόκληρη την οικογένεια!

Η ομάδα του KIDOT (Kids of Tomorrow) Festival, έχοντας για ακόμα μια φορά την προσοχή της στραμμένη στα πελώρια χαμόγελα των παιδιών του αύριο και χρησιμοποιώντας την εμπειρία της από προηγούμενα φεστιβάλ και πολιτιστικές εκδηλώσεις, επιχειρεί

να μεταφέρει το θετικό της βίωμα στοχεύοντας αυτή τη φορά όχι μόνο στις ανάγκες και τα θέλω των μικρών μας φίλων, αλλά ολόκληρης της σύγχρονης οικογένειας.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό project με κεντρικούς άξονες την βιωματική εκπαίδευση και την ψυχαγωγία, το οποίο προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν σε κάθε συνάντηση και μια διαφορετική θεματική ενότητα!

Εργαστήρια παιδαγωγικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δράσεις και παιχνίδια συνεργασίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ των μελών της οικογένειας, θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις και παράλληλα events, family market προϊόντων και υπηρεσιών, λαχταριστά σνακ και δροσερά ροφήματα, μουσική καθώς και ξέφρενα πάρτι ντύνουν τις μαγικές μας συναντήσεις, τις γιορτινές μας Κυριακές αφιερωμένες όλες στην οικογένεια!

Η ομάδα του KIDOT, δημιουργώντας ένα ασφαλές και κατάλληλο πλαίσιο ελεύθερης και δημιουργικής έκφρασης, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν νέα ενδιαφέροντα και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες προσφέροντας μια ολιστική εμπειρία γεμάτη παιχνίδι και ψυχαγωγία!

Υλοποιώντας δράσεις και παιχνίδια γονέα-παιδιού, το Fam Fiesta δίνει την δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να παρασύρουν ολόκληρη την οικογένεια σε μια γιορτή ψυχαγωγίας και έκφρασης ενώ μέσα από τα συμμετοχικά event και τα πάρτι λήξης δίνεται η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν παρέα, κλείνοντας την κάθε όμορφη συνάντηση και ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη φανταστική fiesta!

Κατά την διάρκεια όλων των Fam Fiesta θα λειτουργούν στον χώρο διεξαγωγής lounge και χώροι ενηλίκων, food & drink corner, family market καθώς και χώροι απασχόλησης και δραστηριότητας για τους πολύ μικρούς επισκέπτες μας.

Info:

Block 33, 26ης Οκτωβρίου 33

Κυριακή 15 Απριλίου11.00 – 20.00

Λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα