Eνδιαφέρουσες πληροφορίες για το ΠΑΟΚ - Κέρκυρα

Την Κέρκυρα θα αντιμετωπίσει σήμερα στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ και το επίσημο site της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής της Super League, τους φίλους της ομάδας.

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background

του αγώνα, αλλά και την παράδοση του Δικεφάλου κόντρα στους Φαίακες, λίγες ώρες πριν την σέντρα.

#7 αναμετρήσεις έχουν διεξαχθεί με αντίπαλο την AOK Κέρκυρα στην Τούμπα και ο ΠΑΟΚ μετρά έξι νίκες, ενώ η μια τελείωσε με λευκή ισοπαλία. Η τελευταία τους αναμέτρηση στην Θεσσαλονίκη ήταν στις 30 Απριλίου 2017.

#4 ματς χωρίς να δεχθεί τέρμα στην έδρα του από την ΑΟΚ Κέρκυρα είχε ο ΠΑΟΚ που έσπασε αυτό το θετικό σερί στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις τους στην Τούμπα, όπου επικράτησε με 3-1, 2-1 και 5-1.

#4 γκολ έχει σημειώσει ο Στέφανος Αθανασιάδης με αντίπαλο την Κέρκυρα εντός και εκτός έδρας. Ακολουθεί ο Εργκούς Κάτσε και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με τρία γκολ, ενώ δύο και μάλιστα στο ίδιο ματς έχουν σημείωσε ο Λάζαρ και ο Τζάλμα Κάμπος .

#4 από τις νίκες του ΠΑΟΚ και στις δύο έδρες είναι με 1-0, το οποίο είναι και το αγαπημένο σκορ του με την Κέρκυρα, αφού οι άλλες τέσσερις νίκες με 3-1,4-0 και 2-0. Οι τρεις ισοπαλίες είναι όλες χωρίς γκολ για τις δύο ομάδες, ενώ η μοναδική νίκη της ΑΟΚ Κέρκυρα ήταν με 2-1.

#19 Σεπτεμβρίου 2004 ήταν η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την πρώτη κατηγορία και ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Χρήστου Μαλαδένη. Προπονητής του Δικεφάλου ήταν ο Άγγελος Αναστασιάδης και η αναμέτρηση ήταν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

#5 γκολ είχε σημειώσει ο ΠΑΟΚ στην περσινή αναμέτρηση της Τούμπας, η οποία ήταν εκείνη που έκλεισε τον κύκλο των παιχνιδιών του για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι Κάτσε , Κουλούρης , Μπίσεσβαρ , Ουάρντα και Πρίγιοβιτς ήταν οι πέντε διαφορετικοί σκόρερ του Δικεφάλου σε εκείνο το ματς. Αυτή τη σεζόν ξεκινά τις υποχρεώσεις με την ΑΟΚ Κέρκυρα στην Τούμπα, δηλαδή «σχεδόν» από εκεί που είχε κλείσει ο κύκλος στην περσινή, κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα