Drones Made Easy στη Θεσσαλονίκη

Εκδήλωση ενημέρωσης για τις εφαρμογές και την τεχνολογία των Drone, καθώς και για το νομικό πλαίσιο που διέπει τη χρήση τους στην Ελλάδα διοργανώνει το Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018 και ώρα 11πμ, η σχολή φωτογραφίας Photoglobe Seminars σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο χειριστών ΣμηΕΑ (Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών) GeoSense UAS Academy.

Ομιλητής της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Photoglobe Seminars, Ελευθερίου Βενιζέλου

23, 4ος όροφος, Θεσσαλονίκη 54624, θα είναι ο κ. Βασίλης Πολύχρονος, CTO της εταιρείας γεωπληροφορικής GeoSense.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους και η είσοδος είναι δωρεάν. Στους παρευρισκόμενους θα δοθεί επιπλέον, ένα εκπτωτικό κουπόνι για την παρακολούθηση μαθημάτων στην σχολή χειριστών Drone GeoSense UAS Academy.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση δείτε (ΕΔΩ) και στο Facebook (ΕΔΩ).

Λίγα λόγια για την GeoSense UAS Academy H GeoSense UAS Academy αποτελεί επίσημα πιστοποιημένο και αδειοδοτημένο από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) εκπαιδευτικό κέντρο χειριστών ΣμηΕΑ, από τα πρώτα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Εναρμονίζεται πλήρως με τους κανόνες της ΥΠΑ και την ευρωπαϊκή νομοθεσία και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν αναγνωρισμένο δίπλωμα χειρισμού ΣμηΕΑ.

Λίγα λόγια για την Photoglobe Seminars

H σχολή φωτογραφίας Photoglobe Seminars λειτουργεί από το 2013 στη Θεσσαλονίκη και διοργανώνει όλο το χρόνο σεμινάρια, workshop και εκθέσεις φωτογραφίας. Η σχολή που διευθύνεται από την επαγγελματία φωτογράφο κ. Βασιλική Ελευθερίου, απευθύνεται σε όσους θέλουν να μάθουν την τέχνη και την τεχνική της φωτογραφίας δημιουργικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα